Nadace ČLF podporuje Ing. Miroslava Konvalinu, kandidáta do Rady pro rozhlasové a televizní vysílání

Datum: 28.04.2015
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Nadace Český literární fond, která dlouhodobě podporuje svobodná média, kvalitní a nezávislou žurnalistiku v ČR, se obrátila dopisem ředitele Nadace ČLF Ivo Purše na předsedy poslaneckých klubů a poslance Parlamentu ČR s výzvou, aby v nadcházejícím...
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Nadace Český literární fond, která dlouhodobě podporuje svobodná média, kvalitní a nezávislou žurnalistiku v ČR, se obrátila dopisem ředitele Nadace ČLF Ivo Purše na předsedy poslaneckých klubů a poslance Parlamentu ČR s výzvou, aby v nadcházejícím hlasování o kandidátech do Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, kde v tuto chvíli zbývá poslední volné místo, vsadili na zřejmou profesní autoritu. "Uvítali bychom v mediálních radách vyzrálé a uznávané odborníky, za kterými stojí výsledky. Zvažte prosím při svém rozhodování odbornost a dlouholeté zkušenosti Ing Miroslava Konvaliny, rozhlasové osobnosti a respektovaného mediálního odborníka s 25tiletou zkušeností v oboru.“ uvedl Ivo Purš. Miroslav Konvalina je známý široké veřejnosti především díky svému osobitému projevu, jako bývalý zahraniční zpravodaj rozhlasu v USA. Má bohaté zkušenosti s fungováním veřejné rozhlasové a televizní služby doma i v zámoří a prošel také vrcholovým managementem Českého rozhlasu a jako mediální odborník kabinety 4 ministrů. Kromě žurnalistiky, kterou studoval v ČR i v USA, absolvoval Fakultu řízení na Vysoké škole ekonomické v Praze. Jeho zaujetí zejména pro veřejnoprávní rozhlas je všeobecně známé. V českém veřejném prostoru je Konvalina jedinečný svou zkušeností z obou stran pomyslné „barikády“, které je v dnešní rozjitřené době, kdy se množí obavy o nezávislost českých médií, velmi potřeba. Proto se Nadace ČLF obrací na poslance napříč politickým spektrem s žádostí, aby tyto skutečnosti vzali v úvahu při svém důležitém rozhodnutí. Kontakt: Ředitel Nadace ČLF Mgr. Ivo Purš, Ph.D. Pod Nuselskými schody 3 120 00 Praha 2 nadace@nclf.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.