19 tun humanitární pomoci pro Ukrajinu

Datum: 01.04.2015
Praha 1. dubna (PROTEXT) - Společnost, PST CLC, a.s., se rozhodla podpořit humanitární počin pro válkou zmítanou Ukrajinu v podobě financování a zajištění přepravy dobrovolné sbírky, jež organizovala ADRA, pobočka Havířov a vyhlášena byla v Moravskoslezském kraji. Někteří...
Praha 1. dubna (PROTEXT) - Společnost, PST CLC, a.s., se rozhodla podpořit humanitární počin pro válkou zmítanou Ukrajinu v podobě financování a zajištění přepravy dobrovolné sbírky, jež organizovala ADRA, pobočka Havířov a vyhlášena byla v Moravskoslezském kraji. Někteří zaměstnanci PST CLC, a s. se navíc podíleli i na samotné nakládce pomoci. Pomoc je již na cestě k potřebným, obsahuje 19 tun potravin a ošacení a směřuje do Mukačeva. Kontakt: Jarmila Matzkeová HR & Marketing Manager tel: 242 419 000 fax: 286 000 209 GSM: 602 979 676 e-mail: jarmila.matzkeova@pst-clc.cz www.pst-clc.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.