DinoParky ČR – začátek nové sezóny 2015

Datum: 01.04.2015
Praha 1. dubna (PROTEXT) - Nová sezóna v DinoParku začíná! Je tu jaro a s ním se jako každý rok otevírají brány do druhohor ve všech z 5 DinoParků v České republice. Znovu se tak zpřístupňuje dobrodružná cesta do druhohor mezi statickými i robotnickými modely dinosaurů...
Praha 1. dubna (PROTEXT) - Nová sezóna v DinoParku začíná! Je tu jaro a s ním se jako každý rok otevírají brány do druhohor ve všech z 5 DinoParků v České republice. Znovu se tak zpřístupňuje dobrodružná cesta do druhohor mezi statickými i robotnickými modely dinosaurů v životních velikostech v přírodních dekoracích, s dětskými atrakcemi i naučnými stezkami. DinoParky vstupují do sezóny 2015 s mnoha úpravami a vylepšeními! Nádherné nové scény a modely dinosaurů, stejně tak i propracované dekorace připomínající druhohorní přírodu čekají od dubna na své první odvážné a zvídavé návštěvníky. Data otevření jednotlivých DinoParků: DinoPark Zoo Plzeň - 1. 4. DinoPark Harfa Praha - 2. 4. DinoPark Plaza Liberec - otevřeno celoročně DinoPark Ostrava - 4. 4. DinoPark Zoopark Vyškov - 4. 4. I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParků beze změn. www.dinopark.cz Kontakt pro novináře: Milan Choulík 777 107 052 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.