KUŘÁCKÉ KABINY – EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PROTIKUŘÁCKÉHO ZÁKONA

Datum: 31.03.2015
Rumburk 31. března (PROTEXT) - Svět je ve znamení boje proti kuřákům, v mnoha zemích se striktní protikuřácký zákon dodržuje už léta. U nás je legislativa zatím benevolentnější, přesto je zavedení přísných norem proti kouření stále na pořadu dne. Ale i v našich podmínkách...
Rumburk 31. března (PROTEXT) - Svět je ve znamení boje proti kuřákům, v mnoha zemích se striktní protikuřácký zákon dodržuje už léta. U nás je legislativa zatím benevolentnější, přesto je zavedení přísných norem proti kouření stále na pořadu dne. Ale i v našich podmínkách nastávají situace, kdy je třeba sladit nároky nekuřáků s požadavky kuřáků. Existuje řešení, které ochrání nekuřáky a zároveň neomezuje kuřáckou společnost. KUŘÁCKÉ KABINY Kuřácké kabiny si již vydobyly své místo v zahraničí a není důvod proč nenásledovat principy, které fungují. Kuřácká kabina umístěná v hotelu, restauraci nebo jiných komerčních prostorách nabízí elegantní řešení kuřáckého problému. Kuřácké kabiny poskytují příjemné prostředí pro kuřáky a efektivně zabraňují pasivnímu kouření a úniku kouře a zápachu do ostatních prostor. Instalace kuřáckých kabin v společenských prostorách nabízí příjemně strávený čas kuřáků bez nutnosti nedůstojného odbíhání do venkovních nebo jiných oddělených prostranství. Navíc hotelům či restauracím umožňuje zamezení odlivu zákazníků, kterým nekuřácké prostředí nevyhovuje. NA JAKÉM PRINCIPU KUŘÁCKÉ KABINY PRACUJÍ? Základním principem kuřáckých kabin je unikátní filtrační systém vyvinutý firmou Euromate. Celkem jde o soubor čtyř filtrů, které v závislosti na sobě zachycují i ty nejmenší nečistoty cigaretového kouře a aktivního uhlíku, jenž celou proceduru zakončuje dokonalou absorpcí plynů a zápachu. Celý proces se spouští automaticky vstupem kuřáka do prostoru a končí jeho odchodem a dokonalým vyčištěním vzduchu. Kuřácké kabiny jsou elegantním řešením odstraňování cigaretového kouře, moderního designu, různých velikostí a bez nároků na větší zásah při instalaci do interiérů. Snadná údržba a jednoduchá obsluha činí z kuřáckých kabin komfortní řešení i pro personál společnosti. Přemýšlíte, jak nabídnout svým klientům větší komfort? Uvažujete o marketingovém zacílení na dosud velmi početnou skupinu kuřáků? Kontaktujte nás prosím, rádi Vás osobně navštívíme a navrhneme vhodné řešení pro oboustrannou spokojenost, Vás i Vašich zákazníků. JVB Engineering s.r.o. – specialista na kuřácké kabiny Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: JVB Engineering s.r.o. Komenského 1173 408 01 Rumburk – CZ Tel.: +420 412 333 291 GSM: 777 703 227 E-mail: info@jvb.eu Web: http://jvb.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.