Praha 6: běžecká škola Prahy 6 odstartuje na apríla

Datum: 30.03.2015
Praha 30. března (PROTEXT) - Byli jste si párkrát zaběhat, ale samotného vás to nebavilo? Chcete zhubnout? Potřebujete se vyrovnat se stresem nebo si jen vyčistit hlavu? Tak právě pro vás je určena bezplatná Běžecká...
Praha 30. března (PROTEXT) - Byli jste si párkrát zaběhat, ale samotného vás to nebavilo? Chcete zhubnout? Potřebujete se vyrovnat se stresem nebo si jen vyčistit hlavu? Tak právě pro vás je určena bezplatná Běžecká škola Prahy 6! Běhání prožívá svoji renesanci a věnuje se mu denně miliony lidí po celém světě. Není divu, jde o nízkonákladový sport, běhat lze za každého počasí a jako doplněk je běh ideální k jiným sportovním činnostem. „Praha 6 má ideální podmínky pro běhání, od parku Ladronka až po parky a lesy v Divoké Šárce či na Hanspaulce“ vyjmenovává radní Prahy 6 Roman Mejstřík, který nový projekt MČ Praha 6 inicioval. Běžecká škola Prahy 6 má za cíl sdružit všechny příznivce běhání a umožnit jim, podle jejich výkonnosti, společný a tělu zdravý pohyb v tréninkových skupinách. Přihlásit se tedy mohou jak výkonnostní běžci, tak i naprostí začátečníci, skupinky přátel, maminky s malými dětmi, senioři, notoričtí odvykači kouření, bojovníci s nadváhou a další. Organizátoři všem slibují pravidelné tréninkové konzultace i nové tréninkové trasy pro běžce, kteří už mají svoje obvyklé cesty prokřižované. Prozatím je naplánováno šest běžeckých střed. Pokud bude vysoký zájem, plánuje Praha 6 rozšíření do dalších lokalit a navýšení termínů až do prvních zimních dní. První sraz je naplánován na středu 1. dubna v 17.30 hod. před usedlostí Ladronka, přímo v parku. Na místě běžečtí odborníci nejprve příchozí rozdělí podle jejich výkonnosti, poté se všichni společně lehce protáhnou a bude následovat samotný běh po trasách, odpovídající fyzickým možnostem jednotlivých tréninkových skupin. Akce se koná za finanční podpory Prahy 6, tj. vstup je pro každého zdarma a všechny běhy zaštítil starosta Prahy 6 Ondřej Kolář. Informace a přihlášky zde: https://www.praha6.cz/akce/b282zecka-skola-prahy-6-2015-04-01.html Více informací: Olga Kunešová, tel 602-105322, email: olga.kunesova@bfco.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.