HEIPARK Tošovice - ideální místo pro firemní akce

Datum: 27.03.2015
Odry (Novojičínsko) 27. března (PROTEXT) - Chcete vyrazit za aktivním odpočinkem? Rádi byste si vyzkoušeli nějaký adrenalinový sport nebo si jen v klidu a pohodě zarelaxovali? Areál HEIPARK Tošovice již 15 let přináší zábavu pro celou rodinu i pro firmy, které především v posledních...
Odry (Novojičínsko) 27. března (PROTEXT) - Chcete vyrazit za aktivním odpočinkem? Rádi byste si vyzkoušeli nějaký adrenalinový sport nebo si jen v klidu a pohodě zarelaxovali? Areál HEIPARK Tošovice již 15 let přináší zábavu pro celou rodinu i pro firmy, které především v posledních letech této možnosti v hojném počtu využívají. Rozmanitá nabídka nejrůznějších aktivit je zde pro vás připravena 365 dní v roce. Čas pro letní aktivity Protože se zima pomalu chýlí ke svému konci, je čas opustit zasněžené sjezdovky a dát přednost jiným aktivitám, které postupně začínají fungovat. Jedná se například o bobovou či tubingovou dráhu, golfové odpaliště, lukostřelbu, plážový volejbal nebo koupání. Za nepříznivého počasí je pak možné se věnovat různým společenským hrám uvnitř areálu. "Jestliže chcete v areálu HEIPARK uspořádat teambuildingovou nebo firemní akci, měli byste mít představu o tom, co by se vám líbilo. My vám následně nabídneme možnosti a doplníme vaši představu o naše zkušenosti," říkají o své nabídce pro firmy majitelé HEIPARKU. Teambuildingy jsou v dnešní době efektivním nástrojem, který se využívá především ke stmelení pracovního týmu a také k tomu, aby se spolupracovníci poznali i v neformální rovině. Možnosti areálu HEIPARK Tošovice "Náš areál má velké možnosti využití, a proto když za námi přijde klient, který chce vyzkoušet nějakou vlastní aktivitu, pokusíme se mu vyjít maximálně vstříc. Areál do budoucna plánuje rozšíření a také zkvalitnění poskytovaných služeb a aktivit. Kromě možností bohaté zábavy je podkrovní část restaurace HEIKALKA vybavena prezentační technikou a zvukovou aparaturou. Může tedy sloužit i pro různá školení a semináře," dodávají v HEIPARKU. Samozřejmostí je také výběr jídla nebo možnost ubytování v atraktivním prostředí nebo možnost využití salonku s kapacitou až 50 osob. Ať už zde strávíte jeden den, víkend nebo celý týden, jistě budete s výběrem tohoto místa a aktivit, které nabízí, spokojeni. Copyright (c) 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: HEIPARK Tošovice Tošovice 72 Odry 742 35 GSM: +420 734 684 479 e-mail: info@heipark.cz web: www.heipark.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.