Pražané budou smrkat do kapesníčků z nápojových kartonů

Datum: 18.12.2014
Praha 18. prosince (PROTEXT) - Deset tisíc papírových kapesníčků vyrobených z recyklovaných nápojových kartonů budou v pátek 19. prosince a v sobotu 20. prosince rozdávat v Praze 1 čtyři dvoučlenné Ekohlídky. Akce je poděkováním Pražanům za to, že dávají použité nápojové...
Praha 18. prosince (PROTEXT) - Deset tisíc papírových kapesníčků vyrobených z recyklovaných nápojových kartonů budou v pátek 19. prosince a v sobotu 20. prosince rozdávat v Praze 1 čtyři dvoučlenné Ekohlídky. Akce je poděkováním Pražanům za to, že dávají použité nápojové kartony – tedy vícevrstvé obaly od mléka a džusu - do speciálních barevných kontejnerů. Zároveň má být i motivací k dalšímu třídění. Ekohlídky poznají obyvatelé i návštěvníci hlavního města podle oranžových čepic a tašek. Pohybovat se budou především v okolí hlavního vlakového nádraží, na náměstí Republiky, v ulici Na Příkopě a v prostoru mezi starou a novou budovou Národního muzea. Na zmíněných místech budou v pátek od 13 do 17 hodin, v sobotu od 9 do 17 hodin. Na obalech kapesníčků budou speciální samolepky s poděkováním i s informací, že jsou vyrobeny z nápojových kartonů. Akce je součástí kampaně „Kam s nápojáčem“, kterou podporuje společnost Tetra Pak, jeden z největších světových výrobců nápojových kartonů. KONTAKT: Mgr. Miroslav Grass. koordinátor kampaně, Eufour PR, s. r. o., tel. 777 152 707, e-mail: grass@eu4.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.