Rafael: 300.000 Kč pro neziskovku. Za co?

Datum: 27.11.2014
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Dovolujeme si Vás pozvat u příležitosti Mezinárodního dne osob se zdravotním postižením na tiskovou konferenci, která se koná ve středu 3. prosince 2014 od 10:00 hodin v Era světě na Jungmannově náměstí 767 v Praze 1. Nadace Vodafone na ní oznámí...
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Dovolujeme si Vás pozvat u příležitosti Mezinárodního dne osob se zdravotním postižením na tiskovou konferenci, která se koná ve středu 3. prosince 2014 od 10:00 hodin v Era světě na Jungmannově náměstí 767 v Praze 1. Nadace Vodafone na ní oznámí založení ceny Rafael spojené s finanční odměnou 300.000 Kč. O cenu Rafael se mohou ucházet neziskové organizace využívající příkladně informační a komunikační technologie ke zlepšení kvality života lidí se zdravotním postižením. Cena bude prvně předána na konferenci INSPO 28. března 2015 v Kongresovém centru Praha. Dále Vám na tiskové konferenci představíme i partnery a programové novinky 15. ročníku konference INSPO. Rovněž budou zveřejněny podmínky 11. ročníku literární soutěže Internet a můj handicap, jejíž vítězové převezmou ceny také na konferenci INSPO. Na závěr tiskové konference je připraveno občerstvení. V průběhu konference bude zajištěno tlumočení do znakového jazyka a simultánní přepis, prostory v Era světě jsou plně bezbariérové. Svoji účast potvrďte laskavě na e-mail winter@brezen.cz. Těšíme se na setkání s Vámi. Jaroslav Winter BMI sdružení winter@brezen.cz tel. 777 807 727
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.