Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman pro EPRAVO.CZ Digital

Datum: 27.11.2014
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman pro EPRAVO.CZ Digital: Předložený návrh zákona o státním zastupitelství tak, jak jej připravilo ministerstvo spravedlnosti, je pro mě významným zklamáním. Nejvyšší státní zástupce v aktuálním vydání...
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman pro EPRAVO.CZ Digital: Předložený návrh zákona o státním zastupitelství tak, jak jej připravilo ministerstvo spravedlnosti, je pro mě významným zklamáním. Nejvyšší státní zástupce v aktuálním vydání elektronického měsíčníku EPRAVO.CZ Digital komentuje návrh zákona o státním zastupitelství z pera ministerstva spravedlnosti. Tvrdí, že hrozí posílení vlivu ministerstva na chod veřejné žaloby. "Jsme nuceni bránit stávající systém," tvrdí. "Stěží můžeme naivně spoléhat na to, že se v budoucnu nenajde žádný ministr, který by si chtěl dostat státní zastupitelství do svého područí, což mu bohužel současný návrh umožňuje. Dobře napsaný zákon má takovým situacím zamezit, nikoliv je byť latentně připouštět," obává se Zeman s tím, že považuje předložený návrh za polotovar, o jehož zásadních změnách je třeba s ministerstvem dál jednat. Elektronický měsíčník EPRAVO.CZ Digital vychází ZDARMA na App Store a Google Play vždy poslední středu v měsíci. V aktuálním vydání přinášíme také kompletní přehled vítězů Právnické firmy roku 2014, zajímavá čísla z trhu anebo rozhovor na téma poskytování advokacie v regionech, krátký rozhovor s Pavlem Rychetským na téma "důvěra v justici" anebo analýzu novely zákona o pojišťovacích zprostředkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí. Využít je možné také webový archiv starších čísel na adrese tablet.epravo.cz. Kontakt: EPRAVO.CZ, akciová společnost: Dušní 907/10, Praha 1, www.epravo.cz Miroslav Chochola, miroslav.chochola@epravo.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.