TattoZone: Tetování od skutečných mistrů

Datum: 24.11.2014
Praha 24. listopadu (PROTEXT) - Pokud se rozhodnete pro tetování, je pro vaši spokojenost klíčový výběr tetovacího salonu. Profesionály na slovo vzaté najedete v salonu TattooZone. Za více než dvacetiletou historii získal salon TattooZone stovky spokojených klientů, jako ocenění...
Praha 24. listopadu (PROTEXT) - Pokud se rozhodnete pro tetování, je pro vaši spokojenost klíčový výběr tetovacího salonu. Profesionály na slovo vzaté najedete v salonu TattooZone. Za více než dvacetiletou historii získal salon TattooZone stovky spokojených klientů, jako ocenění naší práce vnímáme, že se spokojení klienti neustále vrací. Zákazníci k nám jezdí prakticky ze všech koutů republiky, včetně Prahy a rovněž ze zahraničí. Dalším oceněním naší práce jsou ceny získané na nejrůznějších soutěžích v tetování či festivalech. Akce mají za cíl přiblížit tetování a body art jako umění, a ne jako pouze výsadu určitých skupin ze společnosti. Po celém světě, se konají tato setkání, která jsou divácky velmi atraktivní. Samotní tatéři se zde potkávají a předávají si zkušenosti. Za dobu naší existence jsme získali na těchto soutěžích mezinárodní úrovně 5 třetích, 7 druhých a 6 prvních míst. Jedno z prvních míst jsme získali například na akci nesoucí název Tattoo Session Silesia. Jedná se o středoevropské setkání tetovacích studií, prodejců tattoo vybavení, šperků a stylového oblečení. Každý rok se zde sejde přes tisícovku příznivců a obdivovatelů světa tetování. Můžete být svědky toho, jak tetování vzniká, jak se aplikuje, pobavit se s tatéry o všem, co vás zajímá a samozřejmě se sami nechat potetovat. Na této akci se nám podařilo uspět v minulosti hned dvakrát. První místo jsme získali v roce 2005, o dva roky později pak místo třetí. Pravidelně pak studio TattooZone sbírá ocenění také na pražské akci International Tattooconvention Prague. Tento pražský festival tetování vznikl již v roce 1998 a naše studio se jej účastní pravidelně. Dvakrát se nám podařil triumf v podobě prvního místa, čtyřikrát bylo v Praze naše umění oceněno druhým místem. Copyright (c) 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: TattoZone Ivo Výboch Mikulášská 46 794 01 Krnov mob: +420 608 721 102 e-mail: tattoozone@email.cz web: http://www.tattoozone.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.