Tisková zpráva Občanské konzervativní strany

Datum: 19.09.2014
Praha 19. září (PROTEXT) - Hlavní body pražského programu pro dopravu: 1. Postavíme kolejovou trať kolem celé Prahy, která bude spojovat převážně konečné zastávky metra, autobusů, vlakových zastávek, parkovišť P+R, která budeme postupně přistavovat, a letiště. Trať...
Praha 19. září (PROTEXT) - Hlavní body pražského programu pro dopravu: 1. Postavíme kolejovou trať kolem celé Prahy, která bude spojovat převážně konečné zastávky metra, autobusů, vlakových zastávek, parkovišť P+R, která budeme postupně přistavovat, a letiště. Trať bude dvoukolejná a kolejová vozidla budou jezdit v obou směrech neustále dokola. 2. Propojíme opět Václavské náměstí s budovou Národního muzea a s Vinohradskou ulicí. Magistrálu umístíme pod zem a protáhneme tramvaj z Vinohradské ulice na Václavské náměstí. Tím významně oživíme turistický a společenský ruch v dané oblasti. 3. Dostavíme okruh kolem Prahy. 4. Zprovozníme tunel Blanka. 5. Nebudeme rozšiřovat modré zóny a nezavedeme nízkoemisní vjezd do centra Prahy. 6. Umožníme živnostníkům a podnikatelům parkovat při výkonu své živnosti na modrých zónách. Kontakt: Jiří Janeček, předseda Občanské konzervativní strany, http://www.okstrana.cz, 731142999 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.