Odpadlíci z ODS? My jsme nezradili svou stranu, ODS zradila nás

Datum: 21.08.2014
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Musím důrazně protestovat proti výrokům pana Humplíka, pana Zvěřiny a některých dalších politiků, kteří před blížícími se volbami přicházejí s kritikou bývalých členů pražské ODS, včetně mne. Snaží se nás vykreslit jako odpadlíky, kteří...
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Musím důrazně protestovat proti výrokům pana Humplíka, pana Zvěřiny a některých dalších politiků, kteří před blížícími se volbami přicházejí s kritikou bývalých členů pražské ODS, včetně mne. Snaží se nás vykreslit jako odpadlíky, kteří účelově kvůli osobním ambicím utekli z ODS do jiné strany. Dále musím protestovat proti výrokům, že z ODS odchází pouze problémoví lidé, a že to je vlastně dobře. Mohu jasně prokázat, a to i z novinových a internetových článků, že jsem po řadu let patřil k velkým kritikům pana Topolánka, pana Nečase i pana Svobody. A to ne až v době, kdy kritizovat je bylo moderní už i v médiích, ale i tehdy, kdy média vykreslovala Topolánka jako "svěží vánek" z Moravy a o Nečasovi a Svobodovi psala jako o "pánech Čistých". Jak to s nimi všemi nakonec dopadlo, všichni dobře víme. Tito politici už v době, kdy stáli v čele ODS, zcela opustili pravicové ideály. Kvůli honbě za levicovým voličem se ODS natolik rozkročila, že zcela zapomněla, koho má vlastně zastupovat a hájit. Na tuto jsem skutečnost upozorňoval 10 let nejen na kongresech a různých sněmech a ideových konferencích. ODS zcela ztratila témata, nic neříkala, a místo aby bojovala o své voliče, zaměřila se na vnitřní boje o moc. To došlo tak daleko, že si pan Topolánek s panem Kalouskem založili TOP 09. Já jsem nechtěl odejít z ODS, pokoušel jsem se ji vrátit tam, kam patří, a to na pravé spektrum. Kandidoval jsem proti Svobodovi na pozici předsedy pražské ODS. Pravá frakce v ODS, kterou jsem založil v roce 2013, představovala opravdu poslední pokus o návrat k pravicovému programu. Jenže to, co následovalo po založení Pravé frakce, překvapilo i staré politické matadory. Místo otevřené diskuze o dalším směřování ODS, bylo skoro 2000 členů frakce označeno za pučisty a rozvraceče. Začal doslova hon na čarodějnice, vyhrožování a rušení oblastí. Já sám jsem nejprve musel odstoupit z postu předsedy ODS v Praze 11, a pak i vystoupit z ODS. V opačném případě totiž pánové z vedení strany hrozili zrušením celém oblastní organizace v Praze 11. To, že totéž udělali v Praze 12 a Praze 4, pro mne bylo dostatečným důkazem, že to myslí vážně. Následné založení Občanské konzervativní strany z řad členů Pravé frakce je pokus zachránit pravicové hodnoty v České republice. Jiří Janeček, předseda Občanské konzervativní strany Kontakt: http://okstrana.cz/odpadlici-ods-jsme-nezradili-svou-stranu-ods-zradila-nas/ tel: 731142999 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.