SANEP: Z primátorů 12 krajských měst, Prahy a Kladna se největší oblibě těší nejvyšší představitel Brna Roman Onderka, nejhůře dopadl pražský primátor Tomáš Hudeček

Datum: 25.07.2014
Praha 25. července (PROTEXT) - Jak ukázal aktuální exkluzivní průzkum společnosti SANEP, který se zaměřil na hodnocení dvanácti primátorů krajských měst a dále Prahy a největšího města Středočeského kraje Kladna, největší oblibě se těší primátor Brna Roman Onderka,...
Praha 25. července (PROTEXT) - Jak ukázal aktuální exkluzivní průzkum společnosti SANEP, který se zaměřil na hodnocení dvanácti primátorů krajských měst a dále Prahy a největšího města Středočeského kraje Kladna, největší oblibě se těší primátor Brna Roman Onderka, s nímž je v souhrnu spokojeno 49,7 % dotázaných obyvatel Brna. Do průzkumu společnosti SANEP, který hodnotil spokojenost s primátory 12 krajských měst, byli zařazeni i primátor hl. města Prahy a primátor největšího města Středočeského kraje Kladna. Středočeský kraj totiž nemá krajské město, jelikož jeho úřady sídlí v Praze, které rovněž není krajským městem, neboť je městem hlavním. Druhým nejlépe hodnoceným primátorem je nejvyšší představitel největšího města Středočeského kraje Kladna Dan Jiránek, s jehož činností je v souhrnu spokojeno 43,9 % obyvatel Kladna. Nad čtyřicetiprocentní hranicí spokojenosti se dále umístila primátorka Liberce Martina Rosenbergová (42,9 %) a primátor Ostravy Petr Kajnar (41,5 %). Naopak na druhém konci pomyslného žebříčku oblíbenosti primátorů krajských měst, Prahy a Kladna se umístila se ziskem 27,7 % kladných hlasů primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková a primátor Českých Budějovic Juraj Thoma se ziskem 26,8 % kladných hlasů. Nejhůře se pak umístil primátor hl. města Prahy Tomáš Hudeček se ziskem 24,1 % kladných hlasů. Pražský primátor se pak pohybuje na spodních příčkách i v hodnocení hejtmanů. Exkluzivní internetový průzkum společnosti SANEP byl ve dnech 23. 6. - 15. 7. 2014 proveden na reprezentativním vzorku 15.654 dotázaných ve věkové kategorii 18 - 70 let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci panelu 220 tisíc registrovaných uživatelů 54.759 dotázaných. Reprezentativní vzorek byl vybrán metodou kvótního výběru. Statistická chyba u uvedené skupiny obyvatel se pohybuje kolem +- 1,5 procentního bodu. Exkluzivní průzkum společnosti SANEP byl zaměřen na spokojenost s činností jednotlivých primátorů 12 krajských měst, Prahy a Kladna. Výsledky průzkumu představují vždy percentuální vyjádření hlasování reprezentativního vzorku respondentů pouze v daném městě. Reprezentativní respondentní vzorek v rámci jednotlivých 9 krajských městech a Kladna činí v průměru 941 dotázaných a v Praze, Brně, Ostravě a Plzni 1.561 dotázaných. Více na www.sanep.cz. SANEP je členem mezinárodní aliance výzkumných agentur AIMRI (Allianceof International Market ResearchInstitutes). Kontakt: Oldřich Zajíc ředitel a jednatel tel.: 605 881 188 tel.: 222 231 560 e-mail: zajic@sanep.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu s grafy, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.