Kandidátku Úsvitu na pražský magistrát povede Marek Černoch

Datum: 22.07.2014
Praha 22. července (PROTEXT) - Tisková zpráva hnutí Úsvit - Kandidátku Úsvitu na pražský magistrát povede Marek Černoch Hnutí Úsvit přímé demokracie finalizuje kandidátky pro komunální volby - přestože existuje hnutí teprve rok a je nejmladší parlamentní formací, postavíme...
Praha 22. července (PROTEXT) - Tisková zpráva hnutí Úsvit - Kandidátku Úsvitu na pražský magistrát povede Marek Černoch Hnutí Úsvit přímé demokracie finalizuje kandidátky pro komunální volby - přestože existuje hnutí teprve rok a je nejmladší parlamentní formací, postavíme 78 kandidátek a další naši příznivci kandidují na společných a koaličních kandidátkách. Jednou z priorit hnutí je kandidatura v Praze - lídrem bude poslanec PS, místopředseda hnutí, člen ústavně-právního výboru PS a pilot dopravního letadla Marek Černoch. Po všech zkušenostech s dosavadními pražskými zastupiteli čeká Marka Černocha a jeho tým spousta práce, Praha totiž potřebuje nutně spoustu věcí - zvýšení bezpečnosti občanů, boj proti drogám, transparentní radnice, podporu míst v mateřských školkách, podporu mimoškolních aktivit dětí a další. Kompletní informaci ke komunálním a senátním volbám zveřejníme na tiskové konferenci 5.srpna. Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit Jan Zilvar, tajemník a tiskový mluvčí, mobil 739024400, tiskove@hnutiusvit.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.