Týden komunikace osob se sluchovým postižením (TKOSP)

Datum: 23.04.2014
Praha 23. dubna (PROTEXT) - Týden komunikace osob se sluchovým postižením (TKOSP) - Výzva programovým partnerům Občanské sdružení ORBI PONTES pořádá již 3. ročník festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením (TKOSP), a to v termínu 20. do 28. 9. 2014. Festival...
Praha 23. dubna (PROTEXT) - Týden komunikace osob se sluchovým postižením (TKOSP) - Výzva programovým partnerům Občanské sdružení ORBI PONTES pořádá již 3. ročník festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením (TKOSP), a to v termínu 20. do 28. 9. 2014. Festival proběhne v rámci České republiky. Zapojte se také! TKOSP má stejně jako v předcházejících ročnících poslání zviditelnit svět lidí se sluchovým postižením a to v rámci kulturně vzdělávacích akcí připravených programovými partnery a ORBI PONTES. Cílem TKOSP je: 1. aby se o problematice sluchového postižení více hovořilo, aby široká veřejnost věděla více o jednotlivých sluchových postiženích a komunikačních prostředcích a uměla je využívat při vzájemné komunikaci. 2. podporovat nové služby, nabízet nové možnosti vzdělávání, sportovního a kulturního vyžití. 3. zviditelnit práci a úsilí všech organizací, institucí, škol a univerzit, které celoročně pracují na zlepšení podmínek osob se sluchovým postižením, pomáhají jim v každodenním životě a zároveň šíří osvětu. Záštitu nad TKOSP 2014 převzala senátorka Daniela Filipiová. O záštity byl požádán Magistrát hl.m. Prahy; Ministerstvo pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu; Ministerstvo kultury; Ministerstvo zdravotnictví; MŠMT; MPSV. Rozhodnete-li se projektu zúčastnit, pak nám prosím: 1. pošlete údaje o naplánované akci (název akce, datum, čas a místo konání), logo a odkaz na vaše webové stránky do 31.7.2014. Jestli-že jste nám již logo a odkaz na webové stránky posílali v předcházejících ročnících a nedošlo ke změně, pak je posílat nemusíte, použijeme ty původní. 2. k připravené akci, prosím, přidejte dovětek, že akce podporuje Týden komunikace osob se sluchovým postižením konající se 20. - 28.9.2014. 3. uveřejněte logo TKOSP na Vašich webových stránkách s odkazem na webové stránky ORBI PONTES (http://www.orbipontes.cz), kde bude pravidelně aktualizován celorepublikový program. ORBI PONTES 4. Vás zařadí mezi partnery projektu a uveřejní Vámi pořádanou akci v celorepublikovém programu na http://www.orbipontes.cz a facebooku. 5. o programu a celém projektu bude průběžně informovat širokou veřejnost na webových stránkách, facebooku, elektronickými pozvánkami a za pomoci medií (televize, rádio, tisk). 6. účast na TKOSP, jakákoliv reklama a podpora je založena na dobrovolné spolupráci. Pro všechny programové partnery je účast zdarma. Budeme potěšeni, přidáte-li se k projektu a podpoříte s námi cíle a vize o více informované, tolerantnější a empatičtější široké veřejnosti České republiky. ORBI PONTES, info@orbipontes.cz Kontakt pro media: Monika Jindrová tel.: +420 724 17 32 17 e-mail: jindrova@orbipontes.cz url: http://www.orbipontes.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.