Mistři Dakaru opět změří své síly na Šiklově mlýně

Datum: 18.04.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 18. dubna (PROTEXT) - Poslední dubnový víkend je již podruhé na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem věnován příznivcům offroadů. Na dráze se proti sobě postaví motocykly, čtyřkolky i auta a užijí si ten správný adrenalin. V sobotu 26.4.2014...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 18. dubna (PROTEXT) - Poslední dubnový víkend je již podruhé na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem věnován příznivcům offroadů. Na dráze se proti sobě postaví motocykly, čtyřkolky i auta a užijí si ten správný adrenalin. V sobotu 26.4.2014 se i vy můžete přijet podívat na Offroad Maraton 2014 určený všem věkovým kategoriím žen i mužů. Obzvláště atraktivní jsou závody dětí, kdy těm nejmenším je kolem 6 let. Přihlásit se může každý, kdo chce své síly změřit s profesionálními jezdci. V pátek na vás čeká večerní program s TOMBOLOU a soutěží na elektrickém býku. V sobotu si děti osedlají nejen své stroje, ale také se svezou na koni nebo navštíví zrcadlový labyrint. To vše ZDARMA. Radost vám tak jistě udělá i SPECIÁLNÍ SLEVA na ubytování, ke které získáte i vstupenku jako divák na sobotní závod. Standardní vstupné na závod je 80 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti do 12 let. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na http://www.sikland.cz. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.