Halloween párty s vozy Audi Autosalonu Klokočka

Datum: 21.11.2013
Praha 21. listopadu (PROTEXT) - Autosalon Klokočka byl partnerem halloweenské párty společnosti PROFIMED v prostorách novogotické Kaple Sacre Coeur. U této příležitosti byly v pražských nočních ulicích vidět vozy Audi s halloweenskými motivy. Tyto vozy vzbudily pozornost...
Praha 21. listopadu (PROTEXT) - Autosalon Klokočka byl partnerem halloweenské párty společnosti PROFIMED v prostorách novogotické Kaple Sacre Coeur. U této příležitosti byly v pražských nočních ulicích vidět vozy Audi s halloweenskými motivy. Tyto vozy vzbudily pozornost nejen u návštěvníků samotné akce, ale rovněž celé Prahy. Bílé Audi limuzíny s černými netopýry působily tajemně a zároveň elegantně, dokonalé vozy pro tento večer. Více o akci naleznete na www.klokocka.cz Kontakt: Ing. Kateřina Hanzlíková vedoucí oddělení marketingu Autosalon Klokočka Centrum a.s. Centrum vozů Volkswagen, Audi, SEAT a ŠKODA Borského 876, 152 00, Praha 5 tel. +420 251 005 506, mobil +420 724 026 545 e-mail: katerina.hanzlikova@klokocka.cz web: http://www.klokocka.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.