Běžecký seriál PVZP RunTour o víkendu odstartuje třetí virtuální charitativní běh!

Datum: 02.06.2020
Praha 2. června 2020 (PROTEXT) - Symbolické startovné 100 Kč, distance 1 KM, kterou zvládne opravdu každý a pomoc těm, kteří to potřebují. To jsou virtuální charitativní běhy PVZP RunTour. Tento běžecký seriál byl prvním, kdo v České republice již 28. března uspořádal virtuální...
Praha 2. června 2020 (PROTEXT) - Symbolické startovné 100 Kč, distance 1 KM, kterou zvládne opravdu každý a pomoc těm, kteří to potřebují. To jsou virtuální charitativní běhy PVZP RunTour. Tento běžecký seriál byl prvním, kdo v České republice již 28. března uspořádal virtuální charitativní běh! Když se nemohlo kvůli COVID-19 běhat hromadně, mohl si alespoň každý zaběhat individuálně - ať už venku nebo doma. A hlavně - podpořit dobrou věc! Během již proběhlých běhů se podařilo rozběhat více než 2600 běžců a vybrat bezmála 400 000 Kč na charitativní projekty.
O víkendu 6. a 7. června budou mít běžci možnost zúčastnit se v pořadí již třetího pokračování těchto virtuálních běhů. Tento ovšem bude speciální. Nejen, že bude pod patronací generálního partnera seriálu - Pojišťovny VZP, a.s., ale do projektu se zapojila také Nadace Nova, díky níž všichni běžci svojí účastí mohou podpořit malého Olivera, který trpí Angelmanovým syndromem. Jde o vzácné genetické onemocnění (v ČR a SR žije asi 70 diagnostikovaných pacientů), které způsobuje mentální retardaci, zhoršení motorických dovedností, absenci řeči, obtíže s koordinací a stabilitou, častou epilepsii a další neblahé symptomy. Lidé s AS jsou doživotně závislí na pomoci jiných.
„Pomáhat lidem, kteří to potřebují, je nejenom naší každodenní prací, ale máme to i v srdci. Rozhodli jsme se podpořit Olivera, protože malé děti si obzvlášť zaslouží co nejlepší život. Věřím, že spolu s námi se zapojí co největší počet virtuálních běžců,“ říká Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva Pojišťovny VZP, a. s. (PVZP).
Princip virtuálního běhu je jednoduchý. Za 100 Kč si běžec zakoupí startovné a pokud chce přispět ještě více, může. Je zde i možnost dobrovolného příspěvku. Celý výtěžek z běhu potom poputuje na podpora malého Olivera. Ve startovním balíčku na běžce čeká startovní číslo, certifikát, fotorámeček, lísteček do tomboly o skvělé ceny. Také získá 50% slevu na unikátní pojištění Český turista od Pojišťovny VZP, a.s., u kterého si může vybrat ze tří variant - Procházka, Výlet nebo Túra, podle druhu rekreace, které dává přednost. K těmto balíčkům si může ještě připojistit elektroniku, překažení cestovních plánů, asistenční službu pro vozidla Bezstarostná jízda, či pojištění stornopoplatků. Na letní dovolenou a výlety po ČR ideální! Navíc v rámci startovního balíčku běžci získají slevu 100 Kč na reálný závod v Ostravě, který se uskuteční již 20. června v krásném industriálním prostředí vítkovických železáren.
Registrace na virtuální charitativní běh budou otevřeny do neděle 7. června do 20 hodiny na webu www.run-tour.cz/virtualni-beh. Zasportujte si společně s námi, přispějte na dobrou věc a natrénujte na start sezóny PVZP RunTour, který je již za dveřmi. Je radost běžet!
Více informací:
Nikola Mráčková - ředitelka seriálu, email: nikola.mrackova@geometry.com
Info o PVZP: Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP) je ryze česká univerzální neživotní pojišťovna. Svým klientům nabízí nejen produkty „občanského pojištění“ - cestovní pojištění, pojištění vozidel, majetku a odpovědnosti, úrazové pojištění dětí i dospělých či pojištění závažných onemocnění, ale zaměřuje se také na komerční zdravotní pojištění cizinců a pojištění podnikatelů, firem a zdravotnických zařízení. Jejím jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky (VZP), tedy největší zdravotní pojišťovna v ČR. Přes podobné zkratky je mezi oběma pojišťovnami jasný rozdíl ? PVZP nabízí komerční pojištění lidí a firem pro případ nejrůznějších rizik, VZP poskytuje veřejné zdravotní pojištění. Prosíme nezaměňovat!!
Info o PVZP RunTour: PVZP RunTour je největší a nejoblíbenější běžecký seriál osmi závodů pro hobíky, rodiny s dětmi a začátečníky. Na naše městské závody se běžci často a rádi vrací pro jejich přátelskou a pohodovou atmosféru, ale také pro unikátnost jednotlivých tratí. Ty jsou připraveny s ohledem na kratší tratě - 3, 5 a 10 kilometrů pro dospělé, 500 a 1000 metrů pro děti. Prostřednictvím seriálu se navíc v rámci charity pomáhá tam, kde je to potřeba. Je radost běžet!
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.