Jason Kilar byl jmenován generálním ředitelem společnosti WarnerMedia

Datum: 02.04.2020
New York 2. dubna 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Jason Kilar, manažer se zkušenostmi z mediálního, zábavního a technologického průmyslu, byl s účinností od 1. května jmenován generálním ředitelem firmy WarnerMedia. Jeho přímým nadřízeným je John Stankey, prezident a provozní...
New York 2. dubna 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Jason Kilar, manažer se zkušenostmi z mediálního, zábavního a technologického průmyslu, byl s účinností od 1. května jmenován generálním ředitelem firmy WarnerMedia. Jeho přímým nadřízeným je John Stankey, prezident a provozní ředitel společnosti AT&T. Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou tiskovou zprávu si přečtěte zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200401005550/en/
“Jason je dynamický manažer, který má ty správné schopnosti k tomu, aby vedl firmu WarnerMedia do budoucích bojů. Jeho zkušenosti z oblasti médií, zábavy, spotřebitelského video obsahu a reklamy jsou přesně to, co firma WarnerMedia potřebuje, a těším se, že pod jeho vedením společnost WarnerMedia napíše další kapitolu svého úspěšného působení,” řekl Stankey. “Náš tým, který vedou zkušení odborníci, jako jsou Bob Greenblatt, Ann Sarnoff, Gerhard Zeiler nebo Jeff Zucker, dělá skvělou práci a podařilo se mu naší značku dostat do srdcí a myslí našich zákazníků, jako špičkovou značku v oblasti zábavy. Příchod Jasona do talentované rodiny firmy WarnerMedia před spuštěním stanice HBO Max v květnu je tak významnou strategickou posilou a pomůže naše skvělé značky, talenty a bohatý archiv duševního vlastnictví nasměrovat k dalšímu budoucímu růstu.” “Je mi velkou ctí, že se mohu připojit do tohoto prvotřídního týmu a těším se na příležitost řídit firmu WarnerMedia na cestě do budoucnosti,” řekl Kilar. “Dobré a kvalitní příběhy vždy táhly a v dnešní složité době, kdy svět musí čelit novým výzvám, jsou ještě důležitější. Bude pro mě velkou poctou, moci spolupracovat s tolika talentovanými lidmi na hledání, vývoji a tvorbě nových příběhů. Už se nemohu dočkat 1. května.”
Jason Kilar byl generálním ředitelem firmy Hulu od jejího založení v roce 2007 až do roku 2013. V letech 1997 až 2006 zastával také řadu manažerských funkcí ve firmě Amazon, včetně viceprezidenta pro aplikační software. V letech 2013 až 2017 byl Jason Kilar spoluzakladatelem a generálním ředitelem video streamovací služby Vessel. Navíc byl členem představenstva firem DreamWorks Animation (2013-2016) a Univision Communications (2016-2020). Je absolventem bakalářského studijního programu v oboru Žurnalistika a obchod na Severokarolínské univerzitě v Chapel Hill a studijního programu MBA na Harvard Business School. O společnosti WarnerMedia WarnerMedia je přední společnost v oblasti médií a zábavy, která vytváří a globálně distribuuje prémiový a oblíbený obsah od předních autorů, novinářů a tvůrců, a to prostřednictvím svých divizí HBO, Turner, Warner Bros. a Otter Media. Firma WarnerMedia je součástí skupiny AT&T Inc. (index NYSE:T), diverzifikované globální jedničky v oblasti telekomunikací, médií, zábavy a technologie. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200401005550/en/ Kontaktní informace Keith Cocozza Keith.Cocozza@warnermediagroup.com (212) 484-7482 (347) 952-6487 Jeff Cusson Jeff.cusson@hbo.com (646) 302-3314 Zdroj: WarnerMedia Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.