Společnost IMS získala kontrolu jako většinový vlastník, Sony Pictures Television zachová ve společnosti minoritní podíl

Datum: 12.11.2019
Miami 12. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Internet Media Services (IMS) dosáhla dohody se společností Sony Pictures Television o získání většinového vlastnického podílu v digitální reklamní společnosti se sídlem v Miami. Po schválení regulačních úřadů se Gaston...
Miami 12. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Internet Media Services (IMS) dosáhla dohody se společností Sony Pictures Television o získání většinového vlastnického podílu v digitální reklamní společnosti se sídlem v Miami. Po schválení regulačních úřadů se Gaston Taratuta a Ignacio Vidaguren z vedení společnosti IMS stanou většinovými vlastníky a zachovají provozní kontrolu nad podnikem. Sony Pictures Television zůstane menšinovým akcionářem. V roce 2015 získala společnost Sony Pictures Television většinový podíl ve společnosti IMS. Během společného podnikání získala společnost Httpool podobnou firmu jako IMS, která působí v Evropě a Asii. Společnost zaznamenala růst prostřednictvím akvizic a organického způsobu podnikání. IMS v současné době působí na 34 trzích a zastupuje více než 15 partnerů, kromě mnoha dalších také Twitter, Spotify, Snapchat, LinkedIn, Facebook, TikTok, EA a Twitch. „Společnost Sony je úžasný partner. Podporovali nás v letech, kdy jsme rozšířili podnikání o více než 200 %," řekl Gaston Taratuta ze společnosti IMS. „V budoucnu vidíme další geografickou a produktovou expanzi, což nám umožní posílit naši strategii stát se globální společností, která přivede Silicon Valley na rozvíjející se a hraniční trhy tím, že budeme působit jako jejich exkluzivní partner pro prodej reklam." Podmínky dohody nebyly zveřejněny. O společnosti Internet Media Services Internet Media Services (IMS) je přední společnost v oblasti digitální komunikace a marketingu, která vytváří partnerství s rychle se rozvíjejícími podniky, které se snaží rozšířit své trhy. IMS pomáhá značkám reklamy dosáhnout nové úrovně přitažlivosti a růstu prostřednictvím svého exkluzivního ekosystému komerčních aliancí. Přední organizace jako LinkedIn, Spotify, Twitter, Warner Music, TikTok, Twitch, EA Games, Verizon Media, Snapchat a Facebook spolupracovaly na posilování své přítomnosti v Latinské Americe, Evropě a Asii výhradně se společností IMS. IMS má centrálu v Miami a také pobočky v Brazílii, Mexiku, Argentině, Kolumbii, Chile, Panamě, Peru, Ekvádoru, Uruguayi, Španělsku, Itálii, Rakousku, Švýcarsku, Rusku, Indii, Hongkongu, Polsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, Bulharsku, České republice, Chorvatsku, Řecku, Maďarsku, Makedonii, Rumunsku, Srbsku, Slovinsku, na Slovensku a Ukrajině, v Indonésii a Malajsii. Více informací naleznete na webových stránkách www.imscorporate.com. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/713864/Logo_IMS_SinTag_Logo.jpg KONTAKT: Ignacio Sanchez Zinny, izinny@imscorporate.com.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.