Největší rodinný běžecký seriál Česká pojišťovna RunTour, společně s Nadací České pojišťovny, daruje 1,750.000 Kč na podporu boje s asfyxií v České republice!

Datum: 23.10.2019
Praha 23. října 2019 (PROTEXT) - Každý účastník běžeckého seriálu Česká pojišťovna RunTour pomáhá. Nejen sám sobě a svému zdraví tím, že si jde zaběhat, ale i svojí účastí. A to tam, kde je to nejvíce potřeba. "Na RunTour si klademe za cíl, abychom byli nejen závodem,...
Praha 23. října 2019 (PROTEXT) - Každý účastník běžeckého seriálu Česká pojišťovna RunTour pomáhá. Nejen sám sobě a svému zdraví tím, že si jde zaběhat, ale i svojí účastí. A to tam, kde je to nejvíce potřeba. "Na RunTour si klademe za cíl, abychom byli nejen závodem, ale abychom běžcům také ukázali i ten prapůvodní důvod, proč RunTour vznikla a existuje. Chceme lidi přivádět k pohybu, chceme, aby si běžecký den s námi užili na maximum i ti, kteří teprve začínají. Zároveň se ale snažíme poukazovat na věci, které se dějí v našem okolí. A protože je RunTour běžecký seriál, který se velmi zaměřuje na rodiny s dětmi, v roce 2019 jsme tomu uzpůsobili i charitativní subjekt, na který se přispívalo. Finanční prostředky půjdou na boj s asfyxií - nedostatečným přísunem kyslíku při porodu u novorozenců," vysvětluje ředitel seriálu RunTour, Jan Dvořák. I přes velmi kvalitní péči ale někdy rodičům zkříží plány nějaká zdravotní komplikace. Může jí být předčasné narození miminka nebo jeho nedostatečné zásobování kyslíkem, tzv. asfyxie. "Patříme mezi země s nejlepší péčí o matku a dítě. Tímto darem ale můžeme tuto péči ještě více zkvalitnit," chválí si stav českého zdravotnictví prof. MUDr. Antonín Pařízek, CSc., vedoucí lékař Perinatologického centra Gynekologicko-porodnické kliniky 1. lékařské fakulty UK a VFN v Praze, který se sám zúčastnil závodu RunTour v Praze a podpořil tuto iniciativu. Česká pojišťovna se proto společně s RunTour rozhodla v rámci globální iniciativy The Human Safety Net pořídit do porodnice "U Apolináře" speciální monitor STAN S41 odhalující tato rizika. Jde o velmi hodnotný dar, na kterém se podílejí svojí účastí i všichni běžci letošní RunTour. Z každého startovného putuje 50 Kč právě na podporu boje s asfyxií. Tuto částku potom ještě zdvojnásobí a doplní o další finanční prostředky generální partner seriálu Česká pojišťovna, prostřednictvím své nadace. A díky tomu se v letošním roce podařilo vybrat rekordní částku - 1,750.000 Kč! Děkujeme. Více informací: Nikola Mráčková - nikola.mrackova@geometry.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.