Tenisový turnaj Kinder+Sport Tennis Trophy

Datum: 21.10.2019
Monako 21. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Tenisový turnaj Kinder+Sport Tennis Trophy International Master 2019 Posledními odehranými sety skončil další ročník mezinárodního tenisového turnaje oslavujícího fair play, respekt a přátelství. Konal se ve dnech 17. až 20. října...
Monako 21. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Tenisový turnaj Kinder+Sport Tennis Trophy International Master 2019 Posledními odehranými sety skončil další ročník mezinárodního tenisového turnaje oslavujícího fair play, respekt a přátelství. Konal se ve dnech 17. až 20. října ve špičkovém centru Monte-Carlo Country Club, kde se hraje turnaj ATP. Finále v Monaku je završením mezinárodní mezinárodního projektu, který byl zahájen na začátku roku 2019 a zúčastnilo se ho 17 875 dětí ze 13 zemí světa, včetně, mimo jiné, Rakouska, Běloruska, Bulharska, Německa, Irska, Izraele, Itálie, Lucemburska, Malty, Monaka, Polska, Ukrajiny a Maďarska, které odehrály 172 turnajů. Každoročně se počet účastníků zvyšuje, ale duch celé akce zůstal i letos, kdy proběhl již třetí ročník, stejný a je dokonalým odrazem poslání a filozofie pohybového projektu organizace Kinder Joy. I proto je Tennis Trophy mnohem více než jen sportovní soutěží. Je to projekt, který podporuje hodnoty, jako jsou důvěra v sebe samého i v ostatní, integrace, přátelství a respekt. V letošním roce tyto důležité hodnoty podpořil i výjimečný ambasador, chorvatský tenista Ivan Ljubičić, bývalá světová trojka žebříčku ATP, který je známější spíše pod přezdívkou "Ljubo". Čtyřdenního finále se zúčastnilo 94 hráčů ve věku 9 až 12 let, kteří uspěli v národních kolech a hráli proti sobě. Zápasy se hrály bez rozhodčích a mladí hráči měli řadu příležitostí ze sebe nejen vydat maximum, ale také si zápasy užít, a to v duchu fair play a se silným zaměřením na jejich další výchovu. Ve finále byla k dispozici celá řada různých cen, včetně ceny za fair play (Fair Play Trophy), kterou mohl získat mladý tenista nebo tenistka, kteří prokázali nejlepšího sportovního ducha a smysl pro poctivost a fair play. Tato iniciativa byla zahájena v roce 2006 v Itálii, na základě formátu, který vytvořila bývalá italská tenisová šampiónka Rita Grande, ve spolupráci s organizací Kinder Joy of Moving, s cílem podporovat aktivní životní styl a šířit lásku ke sportu mezi nové generace. V roce 2017 se tato iniciativa rozšířila i do zahraničí s cílem podporovat kladné stránky sportu a radost z pohybu na globální úrovni. Pro získání dalších informací navštivte webové stránky KinderJoyofmoving.com. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1013354/KinderSport_Tennis_Trophy.jpg Kontaktní informace: Lucia Giampà Lucia.GIAMPA@ferrero.com PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.