Nejaktuálnější LGBTI témata i výzvy představí pražská konference ILGA-Europe

Datum: 21.10.2019
Praha 21. října 2019 (PROTEXT) - Největší evropská konference LGBTI aktivistů se uskuteční v pražském hotelu Pyramida od 23. do 26. října 2019. Pořádá ji mezinárodní organizace ILGA-Europe, která zastřešuje přes 600 LGBTI organizací v 54 zemích Evropy a Střední Asie....
Praha 21. října 2019 (PROTEXT) - Největší evropská konference LGBTI aktivistů se uskuteční v pražském hotelu Pyramida od 23. do 26. října 2019. Pořádá ji mezinárodní organizace ILGA-Europe, která zastřešuje přes 600 LGBTI organizací v 54 zemích Evropy a Střední Asie. Českými spolupořadateli jsou spolky Prague Pride a PROUD. Konference se zabývá aktuálním děním ve světě a jeho dopadem na životy LGBTI lidí. Diskutuje otázky, o nichž se běžně nehovoří, představuje úspěšné LGBTI iniciativy a nastoluje témata, která budou žhavá v nadcházejícím roce. Ve čtvrtek 24. října se po oficiálním zahájení konference konají dvě akce pro média: 10:00 místnost Neptun - tisková konference s ministrem zahraničí Tomášem Petříčkem a Katrin Hugendubel, Advocacy Director ILGA-Europe. 10:30 místnost Neptun - tisková konference s LGBTI aktivisty z evropských zemí zaměřená na aktuální dění v oblasti LGBTI práv. Vystoupí: Vyacheslav Melnyk (KPH, Polsko), Laszlo Farkas (OSF, Maďarsko), Aurore Fourcy (Inter-LGBT, Francie), Czeslaw Walek (Prague Pride, ČR). Obě tiskové konference budou v angličtině. Médiím je otevřená také část konferenčního programu. Akreditace pro média: bit.ly/media_acreditation Kontakt: Bohdana Rambousková, bohdana@praguepride.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.