Kdo už konečně zastaví exekuce dětí?

Datum: 08.10.2019
Hradec Králové 8. října (PROTEXT) - Včera 7. října v 10:00 došlo v ČR k dalšímu násilnému odebrání dětí a navrácení otci do zahraničí. K exekuci došlo ve škole bez přítomnosti matky za účasti komanda. Matka o dětech do této doby nic neví. Lea a Laura F. byly odebrány...
Hradec Králové 8. října (PROTEXT) - Včera 7. října v 10:00 došlo v ČR k dalšímu násilnému odebrání dětí a navrácení otci do zahraničí. K exekuci došlo ve škole bez přítomnosti matky za účasti komanda. Matka o dětech do této doby nic neví. Lea a Laura F. byly odebrány na základě soudního nařízení, kdy otec po více jak dvou letech učinil kroky k návratu do Británie. Dětem otec působí životní trauma, děti s otcem být nechtějí. V jakém zájmu rozhodují české soudy? V zájmu dětí nebo plní pouze zákony? Proč psychologické posudky, krizová centra, školní zprávy nejsou brány v úvahu a vítězí právo cizinců před českými občany? MS Brno zamítl návrh otce na výkon rozhodnutí z důvodu psychického stavu dětí, vzápětí však KS Brno tento rozsudek zrušil. Ptáme se, kde je zájem devítiletých dětí, proč nejsou vyslyšeny? Proč nikdo neřeší jejich potřeby a životní situaci? Kdo zastaví nelidské jednání exekutorů? Lze soudní praxí, která byla v tomto případě aplikována, dosáhnout vůči všem zúčastněným, ale především vůči děvčatům zdravé spravedlnosti? "Je velmi rizikové pro dcery, aby byly s otcem mimo kontrolovaný styk", to jsou slova dětského psychologa. Podle článku tři Úmluvy o právech dítěte "zájem dítěte musí být předním hlediskem při jakékoli činnosti týkající se dětí". Matka stále věří, že někdo už začne jednat ve prospěch českého občana. Kontakt: matka Jarmila Fernandes, tel.: 737352969, JUDr. Barbara Červenková, tel.: 603 886 879.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.