MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÁ VÝSTAVA V RAKOUSKÉM TULLNU

Datum: 20.08.2019
Tulln 20. srpna 2019 (PROTEXT/ots) - 29. srpna - 2. září 2019 NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN Nejdůležitější událost v zahradnickém kalendáři na rok 2019 Mezinárodní zahradnická výstava v rakouskému Tullnu je nejdůležitější akcí pro amatérské i...
Tulln 20. srpna 2019 (PROTEXT/ots) - 29. srpna - 2. září 2019 NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN Nejdůležitější událost v zahradnickém kalendáři na rok 2019 Mezinárodní zahradnická výstava v rakouskému Tullnu je nejdůležitější akcí pro amatérské i profesionální zahradníky, protože podzim je nejlepší doba na výsadbu! Letos na této akci představí 530 vystavovatelů nejnovější trendy v oblasti zahradnictví a pěstitelství rostlin. Návštěvníci zde najdou vše od květin, rostlin, ovoce a zeleniny, až po bazény a zahradní nábytek. Letos na této největší květinové výstavě v Evropě představí ti nejlepší rakouští zahradníci a květináři 200 tisíc květin na téma “Svět zvířat”. Součástí rozsáhlého programu jsou speciální výstavy, jako například “Rose Ballet - Růžový balet”, “Highgrove Gardens - Prince Charles’ Royal Garden - Highgrove Gardens - královská zahrada prince Charlese”, “A Garden for Respite and Relaxation - Zahrada pro oddech i relaxaci”, “Colourful Autumn - Barevný podzim”, “Changing Gardens - Change as Designer - Změny na zahradě z pohledu návrháře” a “The Personal Splendour Garden - Nejkrásnější zahrada”. Podzim je nejlepší dobou na výsadbu! Vše pro amatérské i profesionální zahradníky: návrhy zahrad, zahradnické vybavení, nástroje, osvětlení, návrhy zahrad, bazény, přírodní jezírka, vyvýšené záhony, příslušenství pro květináře, květináče a keramika, květiny, keře, ovocné a okrasné stromy a keře, orchideje, zelenina, pokojové rostliny, letní a zimní zahrady, systémy pro zastínění, zahradní nábytek, sítě, nábytek z teakového dřeva a zastřešení bazénů. MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÁ VÝSTAVA V TULLNU - NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN Otevírací doba: Čtvrtek 29. srpna až pondělí 2. září 2019 Otevřeno každý den od 9:00 do 18:00 Výstaviště Tulln (Messe Tulln) Rakousko Další informace: www.messe-tulln.at Ceny vstupného: Dospělí: 13.00 EUR Skupiny (20 nebo více osob), senioři a studenti: 11.00 EUR Děti 6 - 15 let: 3.00 EUR Děti do 6 let: zdarma Kontaktní informace: Barbara Nehyba, MSc ředitelka pro komunikaci MESSE TULLN GmbH 3430 Tulln Rakousko Tel. +43/2272/624030 Email: messe@tulln.at Web: www.messe-tulln.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.