Tarzan skončil v nemocnici

Datum: 14.08.2019
Praha 14. srpna 2019 (PROTEXT) - Vojta Drahokoupil, jeden z představitelů muzikálového Tarzana, se při zkoušce představení zranil a musel do nemocnice. Odneslo to znovu jeho rameno. Tarzana se ale v Hybernii vzdát nechce. Produkce teď řeší, co dál. "Tarzan je nejnáročnější...
Praha 14. srpna 2019 (PROTEXT) - Vojta Drahokoupil, jeden z představitelů muzikálového Tarzana, se při zkoušce představení zranil a musel do nemocnice. Odneslo to znovu jeho rameno. Tarzana se ale v Hybernii vzdát nechce. Produkce teď řeší, co dál. "Tarzan je nejnáročnější muzikál, jaký jsem kdy zkoušel. Dal jsem tomu všechno, ale akrobacie je v něm nesmírně náročná," vysvětlil Vojta po úrazu. Podle lékařů se teď bude muset alespoň tři týdny šetřit. Premiéru Tarzana to ale prý neohrozí. Další Tarzani - David Gránský i Petr Pecha - jsou v pořádku a budou zkoušet o to víc. Některé akrobatické prvky muzikálu se upraví, aby se Vojta po rekonvalescenci mohl zase naplno zapojit. Tarzan klade na protagonisty mimořádné nároky. Kromě pěveckých a hereckých partů musí účinkující tentokrát zvládnout i náročné akrobatické kousky, které diváci znají z představení slavných Cirque du Soleil. Někteří účinkující působí například ve známém souboru La Putyka. Tarzan je tak nejočekávanější muzikálovou událostí sezony. "Vznáším se nad jevištěm, kolem mě bude speciální projekce a k tomu ještě musím dokázat kousky na akrobatických šálách. Potřebuji být v kondici, chodím proto hodně do posilovny, upravil jsem i jídelníček," přiblížil přípravy Peter Pecha, jedna z hlavních hvězd a držitel prestižní ceny Thálie za muzikál. Představení bude novou výzvou i pro Josefa Vojtka, který si v muzikálu zahraje Tarzanova opičího otce Kerchaka. "Jde zatím o moji nejtěžší roli v životě, protože poprvé nebudu hrát člověka, ale zvíře," svěřil se Vojtek, který se rovněž pyšní Thálií za hlavní roli v muzikálu Mefisto, který je také na repertoáru divadla Hybernia. V dalších rolích se v Tarzanovi objeví David Gránský, Michaela Gemrotová, Marián Vojtko, Petra Vojtková (dříve Vraspírová), Ivana Korolová, Eva Burešová, Vojtěch Drahokoupil, Tomáš Trapl, Jaromír Dulava a další. Všichni představitelé ale nebudou mít zkoušení vůbec jednoduché. Hybernia se totiž za provozu upravuje a diváci se tak mohou těšit na nové pohodlnější sedačky. Muzikál Tarzan s písněmi Phila Collinse je světovou show z produkce Walta Disneyho. Kdo by neznal ústřední píseň You'll Be In My Heart. Mimořádně úspěšný hit měl jen na newyorské Broadwayi kolem 500 vyprodaných představení, diváci mu tleskali kromě USA či Evropy také na Filipínách, jen v Německu se hrál deset let. Muzikál přichází do Prahy díky osobní iniciativě a podpoře Milana Fila, majitele investiční skupiny Eco-Investment, jejíž součástí je i divadlo Hybernia. Kontakt: Martin Opatrný PR CLINIC Public Relations Company e-mail: opatrny@prclinic.eu tel.: 602 252 405
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.