Zlatý pohár Česko Slovenska zná své vítěze

Datum: 13.06.2019
Praha 13. června 2019 (PROTEXT) - První ročník mezinárodní soutěže vín Zlatý pohár Česko Slovenka zná své vítěze. Po hodnocení v hotelu Termal Mušov se držitelem hlavní ceny - Zlatého poháru, stalo Vinárstvo Miro Fondrk ze Slovenska. Tuto cenu získává jako vinařství s...
Praha 13. června 2019 (PROTEXT) - První ročník mezinárodní soutěže vín Zlatý pohár Česko Slovenka zná své vítěze. Po hodnocení v hotelu Termal Mušov se držitelem hlavní ceny - Zlatého poháru, stalo Vinárstvo Miro Fondrk ze Slovenska. Tuto cenu získává jako vinařství s nejlepší kolekcí vín. Titulem šampiona mezi víny se může těšit Merlot 2015, shodou okolností ze stejného vinařství. Nová mezinárodní soutěž vín je unikátní nejen zaměřením na české a slovenské vinaře, ale také navazujícími aktivitami. Ve dnech 21. a 22. června proběhne na Zelném trhu v Brně venkovní festival, kde bude moci široká veřejnost ochutnat všechna soutěžní vína. "Už od začátku jsme chtěli soutěž na top úrovni a to se nám, myslím, podařilo. Dokládá to i 229 přihlášených vín z 39 vinařství, což je na první ročník krásné číslo. Díky tomu najdeme v soutěži mnoho různých druhů a stylů vín," říká jeden z organizátorů, Jakub Pernica. Celkově odborní hodnotitelé udělili deset dvojitých zlatých, 38 zlatých a 31 stříbrných medailí. Vinařství s více vysoce hodnocenými víny si navíc odnesla titul Hvězdná vinařství. "Vedle vín chceme klást důraz také na kvalitu celého vinařství. Proto oceňujeme ta, která mají všechna vína perfektní úrovně. Když jedete na degustaci do sklípku, také vás zajímají všechna vína," vysvětluje organizátor důraz na oceňování vinařství. Kompletní výsledky jsou dostupné na www.zlatypohar.eu/vysledky-2019. Výběr oceněných vín je také možné ochutnat ve VIP zóně s volnou degustací a cateringem v rámci VIP vstupenky (cena 599 Kč). Zóna bude otevřena v pátek 21. 6. od 17. do 22. hodiny ve Staré radnici na adrese Radnická 8, Brno. Ve VIP zóně bude také probíhat slavnostní vyhlášení výsledků. Více informací o festivalu najdete na https://zlatypohar.eu/festival-souteznich-vin-2019/. Pro registraci novinářského vstupu do VIP zóny kontaktujte pořadatele na jakub@vinovnici.cz. Projekt s podporou Vinařského fondu. Projekt s podporou Brno - střed. Záštitu nad akcí převzal Zväz vinohradníkov a vinárov Slovenska. Záštitu nad akcí převzal hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Bohumil Šimek. Kontakt: Jakub Pernica, Vínovníci jakub@vinovnici.cz +420 775 588 977
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.