Weber jde do TOHO! Sportovní klání v Jičíně

Datum: 20.05.2019
Jičín 20. května 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, je opětovně generálním partnerem cyklistického závodu weberjičínská 50 a běžeckého závodu webercity run. Společně s organizátorem Fitclub Jičín si dovolujeme pozvat všechny sportovní...
Jičín 20. května 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, je opětovně generálním partnerem cyklistického závodu weberjičínská 50 a běžeckého závodu webercity run. Společně s organizátorem Fitclub Jičín si dovolujeme pozvat všechny sportovní nadšence na sobotu 25. května do Jičína. Weber Jičínská 50: 14. ročník závodu na horských kolech je určen pro široké spektrum cyklistů a cyklistek všech věkových i výkonnostních kategorií. Start: 10 hod, Lidické nám.; Jičín, Start Kategorie Weber Jičínské 50: - muži, ženy 50 km - fitness jízda - muži, ženy 25 km - dětské trasy Závod přislíbila odstartovat paní Klára Dostálová, ministryně pro místní rozvoj České republiky. Závodu se zúčastní tradičně cyklistický tým zaměstnanců firmy Weber. Weber city run: Pro nadšence běhu je připraven 5. ročník podvečerního městského běhu pro širokou veřejnost. Závod bude odstartován v 17:00, Lidické nám, Jičín Na startu se objeví běžecký tým z řad zaměstnanců firmy Weber. Kategorie Weber city run: Trasy jsou 5 km, 10 km a půlmaraton. Nově letos organizátor zařadil čtyřčlennou teamovou štafetu na půlmaratonu. Přijďte si zasoutěžit, potkat se, všichni jste vítáni. motto pro všechny od hlavního organizátora Petra Kordíka je: "Jdu do toho, máš na to." Weber. Jičínská 50 2019 nadále ponese benefiční podtext. Prostě kdo pojede nebo poběží, bude pomáhat!!! Konkrétně handicapovaným dětem sdruženým v centru Apropo Jičín. Apropo Jičín řeší problematiku dětí s postižením už od roku 1996. A pracují v něm ti, kteří věří, že lidé s postižením mají stejná práva jako ostatní, respektují jejich odlišnost a ví, že jsou to jedinečné bytosti a osobnosti jako všichni ostatní. Více informací naleznete: http://www.jicinska50.cz/ http://www.cityrunjicin.cz/ http://cz.weber/ Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.cz.weber Něco o Weber: Je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.