Emirát Šardžá věnoval 1,1 miliónu dolarů libanonské nestátní neziskové organizaci Amel International za přínos v humanitární pomoci od roku 1979

Datum: 06.05.2019
Šardžá (Spojené arabské emiráty) 6. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Tato nezávislá nezisková organizace minulý rok pomohla více než 100 tisícům lidí, z čehož 50% připadá na ženy a děti Amel Association International, nezávislá nestátní libanonská nezisková...
Šardžá (Spojené arabské emiráty) 6. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Tato nezávislá nezisková organizace minulý rok pomohla více než 100 tisícům lidí, z čehož 50% připadá na ženy a děti Amel Association International, nezávislá nestátní libanonská nezisková organizace získala od emirátu Šardžá částku 1,1 miliónu dolarů jako ocenění za její skvělou práci v oblasti ochrany lidských práv, ochrany dětí a zajišťování vzdělání a ubytování pro osoby postižené občanskou válkou v Libanonu, která vypukla v roce 1975. Libanonská nestátní nezisková organizace získala grant v rámci ceny Sharjah International Award for Refugee Advocacy and Support (SIARA - Cena emirátu Šardžá za podporu a pomoc uprchlíkům). Cílem tohoto ocenění je smysluplným způsobem podpořit úsilí této neziskové organizace, která od roku 1979 poskytuje pomoc potřebným lidem v nouzi. V loňském roce tato nezisková organizace pomohla více než 100 tisícům lidí, z toho 50 tisícům žen a dětí. Cenu SIARA uděluje nadace The Big Heart Foundation (TBHF), globální humanitární organizace emirátu Šardžá, ve spolupráci s UNHCR. Poprvé byla udělena v roce 2017 a slouží k ocenění jednotlivců a organizací, které průkopnickým a významným způsobem pomáhají uprchlíkům v Asii nebo v zemích Středního Východu či severní Afriky (MENA). Cena je udělována pod záštitou jeho výsosti šejka Dr. Sultan bin Muhammad Al Qasimi, vládce emirátu Šardžá a člen vlády Spojených arabských emirátů a její výsost šejkyně Jawaher Bint Mohammed Al Qasimi, manželky jeho výsosti, předsedkyně nadace TBHF a hlavní propagátorka ochrany dětí v organizaci UNHCR, která podporuje filantropické aktivity osob a organizací po celém světě. V posledních letech se nadace Amel významným způsobem podílela na humanitární pomoci syrským uprchlíkům, kteří žádali o azyl v Libanonu a rozšířila svou činnost do dalších zemí, včetně Francie, Švýcarska a Spojených států amerických. Dr. Kamel Mohanna, zakladatel nadace Amel, byl letos již počtvrté nominován na Nobelovu cenu míru. SIARA se snaží motivovat organizace a jednotlivce k zavádění dlouhodobých programů a iniciativ, které zlepšují životy uprchlíků a zranitelných osob zejména v Asii a zemích Středního Východu a severní Afriky, a to hlavně v regionech postižených přírodními katastrofami, válečnými konflikty nebo chudobou. Zdrojovou verzi této tiskové zprávy naleznete na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190503005152/en/ Kontakt: Fadia Daouk National Network Communications 00971526172111 f.daouk@nncpr.com Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.