Cristiano Ronaldo představil knihu "Striker Force 7"

Datum: 05.05.2019
Los Angeles 5. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Cristiano Ronaldo 4. května v rámci "Dne komiksu zdarma" představil komiksovou knihu "Striker Force 7" Podepsal smlouvu na distribuci 3dílné grafické novely ve více než 8 částech Evropy Jedna z největších...
Los Angeles 5. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Cristiano Ronaldo 4. května v rámci "Dne komiksu zdarma" představil komiksovou knihu "Striker Force 7" Podepsal smlouvu na distribuci 3dílné grafické novely ve více než 8 částech Evropy Jedna z největších světových hvězd se nyní stává dalším velkým světovým superhrdinou! Cristiano Ronaldo, ikonická sportovní superstar, o tomto víkendu v rámci "Dne komiksu zdarma" představil prostřednictvím prodejců komiksů v celé zemi svůj první komiks "Striker Force 7". Pestrá posádka agentů s nadpřirozenými schopnostmi z celého světa musí pod vedením Cristiana chránit Zemi před zničením - za předpokladu, že je Cristiano dokáže naučit pracovat jako tým! Jsou tady, aby zachránili Zemi - ale kdo je ochrání před nimi samotnými!? "Vždy jsem byl fanouškem superhrdinů a jsem nadšený, že mohu pomoci vytvořit tento nový animovaný seriál," uvedl Cristiano Ronaldo. "Stejně jako fotbal spojuje kultury a lidi po celém světě, věřím, že skvělé animované postavy a hrdinové mohou dělat totéž, a proto jsem nadšen, že mohu tyto vášně k fotbalu a superhrdinům spojit tímto projektem a sdílet je se svými fanoušky." Striker Force 7 je nový příběh, který vytvořil Cristiano Ronaldo a tvůrce superhrdinů Sharad Devarajan. Komiksová kniha je založena na animované sérii, která je v současné době produkována. Cristiano a Devarajan jsou výkonnými producenty této animované série spolu s Diego Guarderasem ze společnosti VMS Communications, týmu Polaris Sports a Jeevanem J. Kangem, výkonným viceprezidentem pro grafiku. Speciální edice pro Den komiksu zdarma byla napsána spisovatelem komiksů Merillem Haganem a ilustrována Jeevanem J. Kangem. Pro miliony fanoušků Cristiana je nyní také k dispozici limitovaná edice speciální verze na stránkách StrikerForce7.com. Kromě speciální nabídky v rámci Dne komiksu zdarma Cristiano a Devarajan také uzavřeli dohodu o vydání série tří originálních grafických novel založených na jejich postavách v 8 evropských státech. První kniha bude vydána ke konci tohoto roku. Další informace a aktualizace naleznete na webových stránkách www.strikerforce7.com. O SPOLEČNOSTI GRAPHIC INDIA GRAPHIC INDIA je animační zábavní společnost zaměřená na vytváření předních postav, komiksů a příběhů prostřednictvím mobilních a digitálních platforem. Prostřednictvím svého oceňovaného kreativního animačního studia v Indii je posláním společnosti Graphic vytvářet trvalé příběhy a hrdiny, kteří podporují představivost a podněcují inspiraci nové globalizované generace mládeže na celém světě. www.graphicindia.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/881604/Graphic_India_Striker_Force_7.jpg KONTAKT: Press@Graphicindia.com PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.