Design a advokacie na společné cestě k úspěchu

Datum: 23.04.2019
Praha 23. dubna 2019 (PROTEXT) - V úzkých uličkách nedaleko Národní třídy se v pasáži Platýz nachází secesní budova, která je uvnitř plná designové a umělecké tvorby. Advokátní kancelář by v ní čekal málokdo, její majitelé se však rozhodli ukázat, že moderní design...
Praha 23. dubna 2019 (PROTEXT) - V úzkých uličkách nedaleko Národní třídy se v pasáži Platýz nachází secesní budova, která je uvnitř plná designové a umělecké tvorby. Advokátní kancelář by v ní čekal málokdo, její majitelé se však rozhodli ukázat, že moderní design může pronikat i do tak specifického prostředí, jako je to právnické. Využili přitom pomoci mladých a nadějných designérů a umělců. Už při vstupu do interiéru kanceláře na člověka dýchne moderní, avšak nadčasový design, jenž si dokáže pohrát i se světlem. Dojem z prostředí je navíc umocněn kontrastem výhledu na historický kostel sv. Martina ve zdi. Podle partnerů Miroslava Kučerky a Karoliny Spozdilové (z advokátní kanceláře KGS legal s.r.o.) byl výběr místa hned jasnou volbu. "Na prostor naší kanceláře jsme přišli náhodou a na prohlídce jsme jej ihned rezervovali. Genius loci místa je nepopsatelný, a to hlavně za tmy, kdy je nasvícen pouličním osvětlením," vysvětlili. Změnit sídlo nebylo pro ně ani tak otázkou lokace, jako spíš okolního prostředí. Předcházející kancelář nabízela vše potřebné a dostupné. Hledali však místo s osobností, s duchem, které na člověka okamžitě dýchne. "Stěhovali jsme se sem z kvalitního, plně funkčního, ale neosobního office centra, který byl prosycen energií možná až příliš. Starodávná budova paláce Platýz poskytuje klid a ticho před živou Národní třídou a celý komplex působí jako ostrůvek klidu v centru rušné Prahy. Do tohoto konceptu jsme ladili i naši kancelář," dodali. Úzkou spolupráci navázali i s Lukášem Pipkem, ředitelem festivalu Czech Design Week, a právě na jeho doporučení zadali práce na interiéru mladému duu Herrmann & Coufal z Prahy. Designerské duo, které pochází z Brna, už během několika let dokázali nasbírat řadu titulů včetně mezinárodního ocenění Red Dot Award 2016. Interiér kromě jiného zdobí například ručně malované vázy od Františka Jungvirta či moderně laděný gramofon rodinné firmy 440 Audio. Dominantou jednotlivých pracoven, ale i reprezentativních prostor kanceláře pak tvoří díla nadějného umělce Matyáše Maláče. Ten patří k nejmladší generaci současných malířů a postupně se etabluje na pražské umělecké scéně. Jeho styl je silně ovlivněn městskou graffiti scénou. Kontakt: http://www.kgslegal.cz/cs/ https://www.facebook.com/KGSlegal info@kgslegal.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.