Komise Ceny míru Sunhak přijímá nominace na 4. cenu míru Sunhak od března do května 2019

Datum: 21.03.2019
Soul (Jižní Korea) 21. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - - Výzva pro nominace na 4. cenu míru Sunhak - Období podání: březen až květen 2019 Cena míru Sunhak je udělována významným osobnostem nebo organizacím, které významně přispěly k míru a blahu budoucích...
Soul (Jižní Korea) 21. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - - Výzva pro nominace na 4. cenu míru Sunhak - Období podání: březen až květen 2019 Cena míru Sunhak je udělována významným osobnostem nebo organizacím, které významně přispěly k míru a blahu budoucích generací na celém světě. Cena zdůrazňuje ve svém hodnocení tři hlavní oblasti: Udržitelný rozvoj člověka, Řešení konfliktů a Ekologickou ochranu. Laureáti jsou vybíráni dvakrát ročně mezinárodní komisí a získávají cenu ve výši jednoho milionu amerických dolarů. Dr. Hak Ja Han Moon založil Cenu míru Sunhak, aby pokračoval v odkazu a vizi Rev. Dr. Sun Myung Moona, který založil Rodinnou federaci pro světový mír a sjednocení, zasvětil svůj život podpoře světového míru a usiloval o vybudování světa, ve kterém celé lidstvo žije společně v harmonii. První ocenění bylo uděleno v roce 2015. Slavnostní předání 4. ceny míru se uskuteční v roce 2020, aby se uctilo sté výročí narození zakladatele Dr. Sun Myung Moona. Způsobilost: - Osoba nebo organizace, která přispěla do oblastí udržitelného rozvoje, řešení konfliktů nebo ekologické ochrany - Osoba nebo organizace, která v zájmu míru pozitivně ovlivnila život lidí různých národů, ras, náboženství a kultur Nominátoři mají připravit formuláře nominovaných kandidátů a podpůrný materiál s podrobnými informacemi o dosažených výsledcích kandidáta a předložit sekretariátu Ceny míru Sunhak do 31. května. Výběrová komise rozhodne o konečných laureátem Ceny míru Sunhak v říjnu 2019 a krátce poté oznámí jejich jména. Slavnostní předání cen se bude konat v únoru 2020 v Jižní Koreji. Nominační formulář si můžete stáhnout na oficiálních webových stránkách (sunhakpeaceprize.org). První Cenu míru Sunhak obdržel v roce 2015 pan Anote Tong, bývalý prezident Kiribati a Dr. Modadugu Vijay Gupta, který zvýšil produktivitu rybolovu prostřednictvím rozvoje akvakulturních metod. Druhé ocenění v roce 2017 zaměřené na globální uprchlickou krizi bylo uděleno italskému chirurgovi Dr. Gino Stradovi a Dr. Sakině Yacoobi. Poslední Cena míru Sunhak v roce 2019 byla zaměřena na mír a rozvoj v Africe. Laureáty se stali Dr. Adesina, prezident Africké rozvojové banky, a Waris Dirie, zakladatelka nadace Desert Flower Foundation. Kontakt: Sekretariát komise Ceny míru Sunhak sunhakpeaceprize@gmail.com TEL: +82-2-3278-5158, FAX: +82-02-3278-5198
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.