Galerie Harfa připravila pro děti novou řadou edukativních programů

Datum: 15.03.2019
Praha 15. března 2019 (PROTEXT) - Galerie Harfa připravila pro děti nový seriál vzdělávacích programů zaměřených na lidské tělo a okolní prostředí. Akce nese název Můj lepší svět a v prostorách obchodního centra bude pravidelně probíhat po celý letošní rok. Seriál má...
Praha 15. března 2019 (PROTEXT) - Galerie Harfa připravila pro děti nový seriál vzdělávacích programů zaměřených na lidské tělo a okolní prostředí. Akce nese název Můj lepší svět a v prostorách obchodního centra bude pravidelně probíhat po celý letošní rok. Seriál má dětem ukázat, jak funguje jejich tělo a jaké důsledky má lidská činnost na přírodu a okolní prostředí. První ze série nese název "Kdo jsem?" a proběhne v obchodním centru o víkendu 16. a 17. března. Veškeré aktivity jsou zdarma. Po čtyřleté sérii edukativního programu "Čím budu?" přichází nyní Galerie Harfa s novinkou - seriálem Můj lepší svět. Vzdělávací akce určená pro rodiny s dětmi má účastníkům zábavnou formou pomoct lépe poznat vlastní tělo a podpořit zájem o okolní prostředí a přírodu. Letos proběhnou v obchodním centru celkem čtyři díly nového programu. První s názvem "Kdo jsem?" se bude konat o víkendu 16. a 17. března. Jak funguje lidské tělo? Děti mají v této oblasti spoustu dotazů, na které ani rodiče často neznají odpovědi. Vzdělávací program "Kdo jsem" jim pomůže pochopit, jak se tělo chová, když je zdravé a co se s ním děje při nemoci. Budou jim vysvětleny záhady lidského organismu - například kde se berou slzy, jaký je rozdíl mezi kašláním a kýcháním, jak se hojí zranění, proč zíváme, kde se tvoří krev nebo kdy a proč začnou růst vousy. Účastníci se mohou těšit na informativní a edukativní panely, mobilní nemocnici, kurzy první pomoci, foto koutek či měření tlaku a tuku. Pro děti budou připraveny otázky a dárky za správné odpovědi. Akce se bude konat pod dozorem studentů z Karlovy Univerzity ve spolupráci s IFMSA. Cílem projektu je mimo jiné pomoci lidem zbavit se strachu z lékařů a nemocničního prostředí. Vstup na všechna stanoviště bude zdarma. Druhý díl s názvem "Co jím" se v květnu zaměří na stravu. Účastníci se seznámí s různými potravinami, kde se pěstují, jak se vyrábějí, co je zdravé a co tělu spíše škodí. Další akce "Kde žiji?" v září otevře téma rozdílů života ve městě a na vesnici. Děti se dozví i o tom, jak se žije lidem na poušti nebo v pralese. Poslední díl "Zachraňme Zemi!" proběhne v listopadu a bude se koncentrovat na naši planetu. Děti se dozví, co to jsou klimatické změny, jak funguje příroda a jak bychom se k ní měli chovat.

O OC Galerie Harfa

Galerie Harfa v pražských Vysočanech byla otevřena 11. listopadu 2010. Již od počátku svého provozu se profiluje jako obchodní centrum nové generace. Jedním z výjimečných rysů je propojení se sousední O2 arenou, patřící mezi nejmodernější komplexy tohoto typu v Evropě. Ve 160 obchodech Galerie Harfa zákazníci nejen nakoupí, ale také žijí zábavou, sportem a módou. Střecha Galerie Harfa se od roku 2011 pyšní DinoParkem, který je jediný v Praze a do hlavního města přináší ověřený koncept zábavy a vzdělávání známý z Plzně, Ostravy a Vyškova. V zimních měsících je na střeše v provozu kluziště o rozměrech 20 × 30 m. V srpnu 2016 dokončila investiční skupina WOOD & Company akvizici administrativního a obchodního centra Galerie Harfa a stala se tak jejím novým akcionářem. Kontakt pro média: Martina Tlustá Marketingová manažerka tel.: +420 731 624 821 e-mail: martina.tlusta@galerieharfa.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.