Hra, která mění svět - symbolicky na MDŽ startují registrace do světového turnaje ženského fotbalu

Datum: 07.03.2019
Praha 7. března 2019 (PROTEXT) - Ženy v hlavní roli tentokrát na fotbalovém hřišti, a to přímo na Václavském náměstí v Praze! Ve středu 29. května 2019 se zde bude konat fotbalový turnaj za Cíle udržitelného rozvoje OSN. Více než sportovní zdatnost se počítá nadšení a...
Praha 7. března 2019 (PROTEXT) - Ženy v hlavní roli tentokrát na fotbalovém hřišti, a to přímo na Václavském náměstí v Praze! Ve středu 29. května 2019 se zde bude konat fotbalový turnaj za Cíle udržitelného rozvoje OSN. Více než sportovní zdatnost se počítá nadšení a vášeň hrát za lepší svět a společensky důležitá témata. Symbolicky na Mezinárodní den žen startují přihlášky do Global Goals World Cup Prague. Získejte možnost letět na světové finále do New Yorku v září 2019. Turnaj pořádá Asociace společenské odpovědnosti. "Nelson Mandela byl přesvědčen, že sport má sílu měnit svět. V této hře mají navíc obrovskou sílu ženy. Je zasazen do prostředí, které bývá považováno za čistě mužskou doménu. Turnaj vyvrací nejen tyto předsudky a nerovnosti, které v dnešní společnosti stále panují,“ říká Lucie Mádlová, zakladatelka a výkonná ředitelka pořádající Asociace, která zároveň na tiskové konferenci poprvé představila vůbec první Global Goals World Cup ženský stolní fotbálek na světě. Partnerem Global Goals World Cup Prague jsou Hlavní město Praha, Dánské velvyslanectví v ČR, Junák - Český skaut a společnost IKEA. Přihlásit se do hry je možné od 8. do 31. března 2019. Více informací na stránkách http://ggwcup.com/ggwcup-prague a na www.globalnicile.cz. Kontakt pro média: Magdaléna Martinková E-mail: martinkova@a-csr.cz Tel.: +420 732 769 297 www.spolecenskaodpovednost.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.