ČTK přijme redaktora - překladatele

Datum: 19.02.2019
Praha 19. února 2019 (PROTEXT) - ČTK přijme redaktora-překladatele do redakce, která poskytuje ekonomické zpravodajství o České republice v anglickém jazyce. Jedná se o dvousměnný provoz s nedělními službami. Podmínkou je výborná znalost anglického jazyka písmem a zájem...
Praha 19. února 2019 (PROTEXT) - ČTK přijme redaktora-překladatele do redakce, která poskytuje ekonomické zpravodajství o České republice v anglickém jazyce. Jedná se o dvousměnný provoz s nedělními službami. Podmínkou je výborná znalost anglického jazyka písmem a zájem o ekonomiku a politické dění. Nástup možný ihned. Nabídky s přiloženým životopisem, trvalou a případně přechodnou adresou, kontakty na sebe a se jmény a kontakty tří osob, od kterých můžeme v případě potřeby získat na vás reference, zasílejte do 10. března 2019 na e-mail: sekr@mail.ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.