Aplikace Správný start bude pomáhat dětem, které vyrostly v ústavní péči

Datum: 24.01.2019
Praha 24. ledna 2019 (PROTEXT) - Sedmdesát procent dětí z dětských domovů končí po odchodu špatně - projekt Správný start na to reaguje vydáním mobilní aplikace, která jim přechod usnadní. Projekt Správný start uvedl 20. 12. 2018 na Google Play a App Store mobilní aplikaci,...
Praha 24. ledna 2019 (PROTEXT) - Sedmdesát procent dětí z dětských domovů končí po odchodu špatně - projekt Správný start na to reaguje vydáním mobilní aplikace, která jim přechod usnadní. Projekt Správný start uvedl 20. 12. 2018 na Google Play a App Store mobilní aplikaci, která si klade za cíl usnadnit integraci dětí vyrůstajících v ústavní péči do běžného života. Ročně z dětských domovů a výchovných ústavů odejde zhruba 300 dětí, více jak 200 končí v dluzích, na ulici, ve vězení, v sexbyznysu, či se potýká se závislostmi - drogy, alkoholismus, gamblerství. Mobilní aplikace Správný start jako první svého druhu sdružuje nejdůležitější úřady, bydlení určené pro čerstvě dospělé bývalé klienty, neziskové organizace zabývající se touto problematikou a databázi ochranných pracovních míst. "Začínat sám a úplně od nuly je hodně náročné, proto je dobré mít na koho se obrátit - o tom je tahle aplikace", říká nejznámější MMA zápasník Karlos "Terminátor" Vémola, který je jedním ze čtyř ambasadorů mobilní aplikace Správný start. Kromě něj své jméno s aplikací spojili slovenský rapper Patrik "RYTMUS" Vrbovský, zpěvačka Monika Bagárová a kapela Mirai. www.spravnystart.cz/aplikace Kontaktní osoba: Jonáš Motyčka - zakladatel projektu Správný start Telefon: +420 792 247 635 www.spravnystart.cz FB: www.facebook.com/spravnystart
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.