Unikátní výstava „Mláďata z DinoParku“ 19. 1. - 3. 3. 2019

Datum: 18.01.2019
České Budějovice 18. ledna 2019 (PROTEXT) - Obrovití vládci druhohor představují svoji drobotinu!! Unikátní a ojedinělá výstava robotických a statických modelů dinosaurů v životních velikostech se vrací na výstaviště do Českých Budějovic, začínáme v sobotu 19....
České Budějovice 18. ledna 2019 (PROTEXT) - Obrovití vládci druhohor představují svoji drobotinu!! Unikátní a ojedinělá výstava robotických a statických modelů dinosaurů v životních velikostech se vrací na výstaviště do Českých Budějovic, začínáme v sobotu 19. ledna! Už jste někdy viděli tyrannosauří sourozence při jejich hrách nebo malé stegosaury dovádějící vedle svých rodičů? Na výstaviště do Českých Budějovic opět dorazí dinosauři a tentokrát bude celá výstava tématicky zaměřena na dinosauří mláďata. Mimo tuto drobotinu na vás čeká výběr těch nejzajímavějších modelů dinosaurů ze všech DinoParků z ČR i zahraničí. Představíme vám dravé masožravce s jejich nejznámějším zástupcem Tyrannosaurem, přežvykující býložravce v čele s obrovitým, takřka 30 m dlouhým Barosaurem, a to vše v působivých dekoracích druhohorní přírody. Výstava je vhodná i jako součást výuky přírodopisu. Děti a studenti ve školní skupině platí standardní vstupné, pedagogický doprovod má vstup zdarma. Výstaviště České Budějovice - Pavilon T2 Otevírací doba: 10-18 hod. Kontakt: Milan Choulík, info@dinopark.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.