Národní oslavy výročí 100 let od vzniku Československa

Datum: 22.10.2018
Praha 22. října 2018 (PROTEXT) - Národní oslavy výročí 100 let od vzniku Československa vyvrcholí o víkendu 27. až 28. října v Praze. Na několika scénách se představí čeští a slovenští interpreti, kromě koncertů lidé uvidí výstavy, speciální expozice nebo vojenské přehlídky....
Praha 22. října 2018 (PROTEXT) - Národní oslavy výročí 100 let od vzniku Československa vyvrcholí o víkendu 27. až 28. října v Praze. Na několika scénách se představí čeští a slovenští interpreti, kromě koncertů lidé uvidí výstavy, speciální expozice nebo vojenské přehlídky. Vrcholem oslav bude velký ohňostroj pod Letnou, který začne 28. října symbolicky v 19:18 hodin. Všechny akce budou přístupné zdarma. Další podrobnosti sdělí organizátoři na tiskové konferenci, kterou bude ČTK vysílat v servisu PROTEXT VIDEO v úterý 23. října od 10 hodin. Na tiskové konferenci bude veřejnosti představen: - Finální program vrcholu národních oslav v Praze, Oslavme společné století; - výzva občanům k příležitosti 100 let od vzniku republiky; - slavnostní ohňostroj ke sto letům republiky; - slavnostní Pochod pro republiku; - program otevřených dní muzeí a institucí v hlavním městě; - mobilní aplikace hiSTOries. Kromě organizátorů na tiskové konferenci promluví i zpěvák Tomáš Klus. Tiskovou konferenci budete moci sledovat živě na www.ceskenoviny.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.