PROTEXT VIDEO: Program Národních oslav 100. výročí republiky

Datum: 18.09.2018
Praha 18. září 2018 (PROTEXT) - V letošním roce si připomínáme 100. výročí založení Československé republiky. Jak budou vypadat oslavy jubilea? Jaké akce, výstavy, koncerty se k připomenutí kulatých narozenin naší země chystají? O tom budou informovat organizátoři na tiskové...
Praha 18. září 2018 (PROTEXT) - V letošním roce si připomínáme 100. výročí založení Československé republiky. Jak budou vypadat oslavy jubilea? Jaké akce, výstavy, koncerty se k připomenutí kulatých narozenin naší země chystají? O tom budou informovat organizátoři na tiskové konferenci, která se uskuteční ve středu 19. září v pražském Clam-Gallasově paláci. Organizátoři představí kompletní program Národních oslav, které vyvrcholí 27. - 28. října v Praze. Dozvíte se také o kampani a výzvě, kterou připravují. Tiskové konference se zúčastní například zástupci Národního muzea, České obce sokolské, skautů, Klubu českých turistů, hlavního města, agentury Czech Tourism, Českého rozhlasu a Autoklubu ČR. Tiskovou konferenci budete moci sledovat živě na www.ceskenoviny.cz Vznik samostatného státu Čechů a Slováků si Česko připomíná po celý rok. Oslavy vyvrcholí právě víkendem 27. a 28. října. Uskuteční se například slavnostní přehlídka, která by se mělo zúčastnit přes 2000 vojáků, hasičů a policistů. U příležitosti oslav se také otevře opravené Národní muzeum a konat se bude několik koncertů. Završením bude tradiční udělování státních vyznamenání na Pražském hradě. Zdroj: Operátor ICT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.