ODA startuje volební kampaň

Datum: 13.08.2018
Praha 13. srpna 2018 (PROTEXT) - Předseda Občanské demokratické aliance Pavel Sehnal si Vás dovoluje pozvat na tiskovou konferenci a zahájení předvolební kampaně ODA pro podzimní komunální volby. Tisková konference a start kampaně se koná ve čtvrtek 16. 8. 2018 v 10 hod. v konferenčních...
Praha 13. srpna 2018 (PROTEXT) - Předseda Občanské demokratické aliance Pavel Sehnal si Vás dovoluje pozvat na tiskovou konferenci a zahájení předvolební kampaně ODA pro podzimní komunální volby. Tisková konference a start kampaně se koná ve čtvrtek 16. 8. 2018 v 10 hod. v konferenčních prostorách hotelu Aquapalace Čestlice (Pražská 137, Čestlice, Praha-východ). ODA se o přízeň voličů bude ucházet ve volbách do zastupitelstev Hlavního města Prahy, MČ Praha 5, MČ Praha 6, MČ Praha 11, MČ Praha 18-Letňany, Čestlicích, Ústí nad Labem, Nymburku, Mladé Boleslavi, Králově Dvoře, Vrátu, Olomouci, Kopřivnici, Kroměříži, Hranici a Štěpánově. Pro přítomné novináře je připraveno občerstvení a také dárek do horkých letních dnů jako stvořený. Prosíme o potvrzení účasti na press@oda.cz Štěpánka Marková manažerka ODA
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.