Pozvánka na Den pro rodinu

Datum: 18.06.2018
Praha 18. června 2018 (PROTEXT) - Vyhraďte si uprostřed prázdnin v sobotu 4. srpna čas na DEN PRO RODINU, který má mimo jiné za cíl přitáhnout co největší mediální pozornost. Komu? Čemu? Obyčejným rodinám: rodinám s mámou, tátou a dětmi, rodinám, které politici často přehlížejí,...
Praha 18. června 2018 (PROTEXT) - Vyhraďte si uprostřed prázdnin v sobotu 4. srpna čas na DEN PRO RODINU, který má mimo jiné za cíl přitáhnout co největší mediální pozornost. Komu? Čemu? Obyčejným rodinám: rodinám s mámou, tátou a dětmi, rodinám, které politici často přehlížejí, ale na jejichž každodenní péči, lásce a obětech stojí prosperita celého národa. DEN PRO RODINU chce především poděkovat, povzbudit (a díky sponzorům i drobně odměnit) rodiny, které nesou tíhu dne a pečují o své děti, ale také upozornit na mnohé negativní jevy ve společnosti. Letos poprvé je oficiální součástí DNE PRO RODINU ekumenické modlitební shromáždění v 11 hodin v kostele u sv. Havla. Dále od 14 hodin Pochod pro rodinu z Ovocného trhu na Střelecký ostrov, kde pak od 15 hodin proběhne zábavně naučné rodinné odpoledne. Kromě her, hudby a jiných atrakcí pro děti zde bude možno nalézt i odborníky z řad psychologů, speciálních pedagogů, mediátorů či pracovníků sociálně právní ochrany dětí, připravené k poradě či obyčejnému popovídání. Podrobnosti a možnost přihlášení jsou na stránkách akce http://www.denprorodinu.eu. Naše akce není určená jen pro úplné rodiny. Chápeme, že dnešní svět plný rozvratů se krutě dotýká i mnoha rodin. Myslíme i na ty, kterým nějaká tragédie vzala životního partnera. Tíha dne pro vdovy a vdovce a jiné samoživitele byla a je vždy těžší. Proto i neúplným rodinám nabízíme pochopení, naději i povzbuzení a zveme je mezi sebe. Pořadatelem akce je Aliance pro rodinu, www.alipro.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.