HiPP BIO dětská výživa patří k německému rodinnému stříbru

Datum: 19.03.2018
Praha 19. března 2018 (PROTEXT) - Společnost HiPP zvítězila v kategorii "Nejvýznamnější značka" v rámci řebříčku 50 nejcennějších německých značek, který zveřejnila agentura Millward Brown a WPP. HiPP je rodinná firma s více jak 90ti letou historií, specializovaná...
Praha 19. března 2018 (PROTEXT) - Společnost HiPP zvítězila v kategorii "Nejvýznamnější značka" v rámci řebříčku 50 nejcennějších německých značek, který zveřejnila agentura Millward Brown a WPP. HiPP je rodinná firma s více jak 90ti letou historií, specializovaná na dětskou výživu, která založila bio farmaření v Německu. Patří k největším zpracovatelům ekologických surovin a své produkty dodává do desítek zemí, od roku 1999 i do České republiky. Přestože svůj sortiment rozšiřuje, zůstává věrna svému původnímu poslání - produkci BIO dětské výživy z ekologických surovin a průběžné inovaci receptur a technologií. Značka HiPP je symbolem podnikání v souladu s ekologickou, ekonomickou a sociální udržitelností. Slogan "Nejlepší z přírody. Nejlepší pro přírodu" je měřítkem s nímž se trvale hodnotí růst společnosti a jejích produktů. Nejcennější německé značky jsou analyzovány kombinací finančních ukazatelů a průzkumu u německých spotřebitelů. Hodnocení nejvýznamnějších světových značek zveřejňuje WPP a Kantar Millward Brown na základě metodiky BrandZ od roku 2006. Více na: http://www.millwardbrown.com/brandz/top-german-brands/2018, https://www.hipp.cz/ Kontakt: Dr. Marie Hrudková Externí komunikace HiPP Tel: +420 602 478 359 e-mail: hrudkova@hipp.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.