Dostupné vzájemné hodnocení a následné vzájemné hodnocení: vznikající kritéria budoucího vědeckého publikování

Datum: 18.07.2017
Londýn 18. července (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost OMICS International usiluje o bezprecedentní růst v publikování s otevřeným přístupem Otevřený systém vzájemného hodnocení je přijímán několika vědeckými žurnály souběžně s tradičním dvojitým nebo jediným přezkoumáním....
Londýn 18. července (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost OMICS International usiluje o bezprecedentní růst v publikování s otevřeným přístupem Otevřený systém vzájemného hodnocení je přijímán několika vědeckými žurnály souběžně s tradičním dvojitým nebo jediným přezkoumáním. Veřejně přístupné žurnály společnosti OMICS International rovněž využívají u některých časopisů otevřená vzájemná hodnocení, aby poskytly skromné výhody autorům, recenzentům a čtenářům. Veřejně přístupné žurnály Open Access journals jsou hlavním zdrojem znalostí pro mladou a aspirující generaci, která má zájem o kariéru ve zdravotnictví a vědeckém výzkumu. Postup otevřeného přístupu se systémem vzájemného hodnocení zvyšuje důvěryhodnost žurnálů a autorů. Autoři, kteří přispívají své vědecké práce k časopisům se vzájemným hodnocením, získávají mimořádnou reputaci, jelikož výzkumní pracovníci a vědci tyto stránky intenzivně sledují. Stále rostoucí čtenářství a zviditelnění prostřednictvím internetu toto přední vydavatelství také časem povzbudilo. K dnešnímu dni má společnost OMICS International kumulativní celosvětovou čtenářskou sledovanost přesahující 30 milionů. Pouze tento údaj potvrzuje dopad, který má společnost OMICS International na světovou vědeckou komunitu. Pravidelné zvyšování počtu zobrazení stránek a unikátních návštěvníků stránek žurnálů bylo zaznamenáno touto nejmodernější analytickou zprávou a předpokládá se, že tyto údaje čeká výrazný vzestup. Dr. Srinubabu Gedela, generální ředitel společnosti OMICS International, uvedl: "Žurnály s otevřeným přístupem mají za cíl překonat nadřazenost globálních informací a vědeckého výzkumu s cílem odstranit mezery ve znalostech. Úspěšný a obrovský růst organizace v uplynulém desetiletí byl možný díky kolektivnímu příspěvku autorů, redaktorů, recenzentů a odhodlaných pracovníků." Společnost OMICS International usiluje o odstranění překážek, které existují při distribuci vědeckých poznatků. Pro dosažení volného přístupu k vědecké literatuře pro všechny poskytuje skupina OMICS Group celosvětovou platformu pro šíření nejnovějších vědeckých poznatků týkajících se různých oborů základních a aplikovaných věd a spolupracuje s více než 1000 mezinárodními vědeckými společnostmi. O společnosti: OMICS International se svými více než 2000 zaměstnanci je průkopníkem šíření vědeckých informací o zdravotní péči prostřednictvím otevřeného přístupu. S pomocí více než 50.000 dobře kvalifikovaných vědců, jenž jsou členy redakční rady, mohla skupina OMICS Group vyrůst z 10 žurnálů v roce 2009 na 1000 recenzovaných časopisů od roku 2017 se zvýšenou čtenářskou základnou 30 milionů čtenářů. Společnost OMICS International pořádá na stránkách ConferenceSeries.com přes 3000 globálních výročních setkání výročních setkání. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/431540/OMICS_International_Logo.jpg KONTAKT: Srinubabu Gedela, 1-650-618-9867, ceo@omicsgroup.org, contact.omics@omicsonline.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.