Snadnější život pro alergiky

Datum: 24.05.2017
Praha 24. května (PROTEXT) - Na jaře se probouzí celá příroda ze zimního spánku. A ožívají také roztoči, bakterie a plísně, kteří spouští řadu alergií, ekzémů a zdravotních problémů. Je možné usnadnit život alergikům, aby se jim lépe žilo? Podle lékařů právě...
Praha 24. května (PROTEXT) - Na jaře se probouzí celá příroda ze zimního spánku. A ožívají také roztoči, bakterie a plísně, kteří spouští řadu alergií, ekzémů a zdravotních problémů. Je možné usnadnit život alergikům, aby se jim lépe žilo? Podle lékařů právě současné období znamená pro alergiky a astmatiky zhoršení jejich nemocí až o 15 % a zvýšení rizika vzniku onemocnění u dětí i dospělých. Roztoče a bakterie z lůžkovin, matrací a textilií v domácnosti běžným vysavačem neodstraníme. Jak tedy usnadnit život alergikům? Účinným a spolehlivým pomocníkem v boji proti roztočům, plísním a bakteriím, kterého doporučují lékaři i Britská nadace pro alergie, je UVC antibakteriální vysavač Raycop. UVC antibakteriální vysavač Raycop – čím se liší od běžných vysavačů? Raycop byl navržen lékařem a jeho odlišnost je dána jeho schopností zničit 99,9 % bakterií, plísní, virů i roztočů využitím UV-C germicidní lampy ve spolupráci s dalšími funkcemi – vibračním klepačem, kartáčem, výkonným sáním a mikro-alergickým HEPA filtrem H13. Zázračná UVC lampa? Umí to někdo vysvětlit? UV-C (ultrafialové) světlo je elektromagnetické záření s vlnovou délkou kratší než viditelné světlo. UVC záření, vznikající v trubici namontované uvnitř vysavače Raycop, uvolňuje velké množství neviditelných ultrafialových paprsků (253,7 nm vlnové délky). Toto světlo poškozuje DNA prachových roztočů a hmyzu a tím ničí jejich schopnost se množit a způsobovat onemocnění. UVC světlo je zároveň paralyzuje a díky tomu mohou být snadno vysáti do nádobky vysavače Raycop. UV-C světlo 100% zabije veškeré druhy bakterií, virů, plísní, ale také hub. Toto světlo působí jen na krátkou vzdálenost a z provedených studií vyplývá, že stačí pouhé 2 sekundy k tomu, aby UV-C vysavač Raycop zlikvidoval bakterie a další spouštěče nemocí. Jak usnadnit život alergikům a účinně se bránit proti roztočům, bakteriím, virům a plísním? • V bytě by měla být udržována optimální teplota a nižší vlhkost • Odstranění tapet ze zdí a náhrada koberců podlahou s pevným povrchem • Pokud máte vlhko v ložnici, na spodní straně matrací se může tvořit plíseň. Umístěte matraci na rošt, aby větrala (neukládejte pod postel žádné věci) • každodenní větrání domácnosti (10 minut minimálně 4x denně) • pravidelné používání UVC antibakteriálního vysavače Raycop s UVC dezinfekční lampou na veškeré matrace, lůžkoviny, čalouněný nábytek a další textilie v domácnosti • Vyplatí se kontrolovat i půdu v květináčích. Když je v nich zemina potažená bělavou vrstvou, jsou to plísně a je třeba tuto půdu odstranit a nahradit novou bez plísní Raycop začíná tam, kde běžné typy vysavačů končí. Více informací najdete na http://www.raycop.cz Kontakt: BLAKAR trading s.r.o. Azalková 1272, 252 42 Jesenice u Prahy e-mail: info@blakar.cz tel.: +420 608025404
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.