Náborová akce lékařů a zdravotnického personálu

Datum: 28.09.2016
Praha 28. září (PROTEXT) - Do zahájení jedné z největších náborových akcí lékařů a zdravotnického personálu v pražském hotelu NH Prague City zbývá už jen několik málo týdnů. 8. Mezinárodní job days lékařství a zdraví a 2. Mezinárodní job days pro zdravotnický a...
Praha 28. září (PROTEXT) - Do zahájení jedné z největších náborových akcí lékařů a zdravotnického personálu v pražském hotelu NH Prague City zbývá už jen několik málo týdnů. 8. Mezinárodní job days lékařství a zdraví a 2. Mezinárodní job days pro zdravotnický a pečovatelský personál, které pořádá renomovaná pražská Agentura RTK International, se díky svému konceptu a vysoké kvalitě provedení řadí mezi nejúspěšnější náborové akce lékařů a zdravotnického personálu v Evropě. Spolu s TOP nemocnicemi a zdravotnickými zařízeními z Německa a Rakouska po intenzivních interních přípravách do Prahy dorazí i jejich přední manažeři, vrchní a hlavní lékaři stejně jako české lékařky a čeští lékaři, kteří v zahraničí již pracují. Odborní návštěvníci této akce se tak mohou informovat na vše, co je o práci v Německu a Rakousku zajímá, přímo u odpovědných osob. Totéž platí pro návštěvníky 2. Mezinárodních job days pro zdravotnický a pečovatelský personál. České lékařky a čeští lékaři se jak v Německu, tak i Rakousku těší velkému respektu a rychle se dokáží dostat do vedoucích pozic. Celá řada vysoce atraktivních volných míst je nabízena rovněž čerstvým absolventům lékařských fakult, s možností prohloubení kvalifikace na stupeň odborného lékaře. Mnoho zastoupených nemocnic se v Praze představí vůbec poprvé. Odborní návštěvníci akce z řad lékařů, lékařek, atestovaných lékařů a lékařek, studentů a absolventů lékařských fakult či zdravotních sester a pečovatelského personálu mají vstup na akci zdarma. Rozhovory u stánků jednotlivých nemocnic jsou vedeny přímo bez jakékoli předchozí registrace. V rámci doprovodného programu se uskuteční velká tombola o atraktivní výhry jako jsou pobytové vouchery pro 2 osoby, odborná literatura a další hodnotné ceny. Místo konání: Hotel NH Prague City Mozartova 261/1 150 00 Praha Stanice metra: Anděl Otevírací doba: Pátek 21.10.2016 10.00 - 18.00 hodin Sobota 22.10.2016 10.00 - 16.00 hodin Vstup zdarma Kontakt: Agentura RTK international pr@agentura-rtk.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.