Fórum „Zdravá Čína" 2016 o biotechnologických inovacích

Datum: 25.09.2016
Ta-lien (Čína) 25. září (PROTEXT/PRNewswire) - Fórum „Zdravá Čína" 2016 o biotechnologických inovacích, konané v Ta-lienu Dne 21. září 2016 se v Ta-lienu konalo fórum „Zdravá Čína", jehož hostitelem byl výbor Globálního inovačního fóra a sponzory byly...
Ta-lien (Čína) 25. září (PROTEXT/PRNewswire) - Fórum „Zdravá Čína" 2016 o biotechnologických inovacích, konané v Ta-lienu Dne 21. září 2016 se v Ta-lienu konalo fórum „Zdravá Čína", jehož hostitelem byl výbor Globálního inovačního fóra a sponzory byly společnosti ZHEN-AO, Shuangdi, Inc. a Gene Tech Biotechnology Co. Ltd. Fóra se zúčastnili domácí i zahraniční experti a vyměnili si své nápady a pohledy ohledně budoucího vývoje biotechnologických inovací a pokročilých úspěchů na základě současných úspěchů technologických inovací v oblasti biotechnologie a nukleotidu. Rolf M. Zinkernagel, laureát Nobelovy ceny za fyziologii a medicínu, profesor univerzity v Curychu, se také fóra zúčastnil a představil špičkové výzkumy ohledně bezpečnosti a výživové funkce nukleotidu a také jeho budoucí aplikaci v oblasti imunity a zdraví. „Zdravá Čína" se stává národní strategií a poskytuje velkou příležitost pro průmysl přesné medicíny. Obchodní společnosti by podle přísloví, že „ke kování železa je potřeba síla", nikdy neměly přestat s inovacemi, aby vyhrály na trhu, uvedl Chen Yuqi, zástupce předsedy Čínské asociace pro výživu a zdravé potraviny, viceprezident Čínské asociace pro zdravotní péči a předseda a výkonný ředitel společnosti ZHEN-AO. Společnost ZHEN-AO se sídlem v ZHEN-AO Bio Valley, ležící v Ta-lienské zóně výroby pokročilého zařízení o rozloze 38 000 m2 a s celkovou investicí více než 2,2 miliard jüanů, je první obchodní společností, která představila nukleotid čínským rodinám. Biovýroba, biofarmaceutika, bio produkty, bio zemědělství a biologická ochrana životního prostředí tvoří hlavní průmyslové aktivity společnosti ZHEN-AO. Odkazy na přiložené snímky: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=276397 KONTAKT: Paní Liu, Tel: 86 10 63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.