Ministryně Marksová a hejtman Netolický v Contipru

Datum: 04.09.2015
Praha 4. září (PROTEXT) - Contipro jako ryze česká farmaceutická firma neustále roste a inovuje. Na nejnovější výzkumné projekty a výrobní kapacity se přijela podívat ve čtvrtek 3. 9. ministryně Michaela Marksová (MPSV) v doprovodu hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického. ...
Praha 4. září (PROTEXT) - Contipro jako ryze česká farmaceutická firma neustále roste a inovuje. Na nejnovější výzkumné projekty a výrobní kapacity se přijela podívat ve čtvrtek 3. 9. ministryně Michaela Marksová (MPSV) v doprovodu hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického. Společně ocenili úspěch Contipra s kyselinou hyaluronovou a význam firmy pro zaměstnanost v regionu. Contipro zaměstnává především vysokoškoláky a rozvíjí vzdělanost na všech úrovních. "Společnost jsem se rozhodla navštívit především kvůli tomu, že (...) své nezastupitelné místo zde má věda a výzkum. Oceňuji také výrazné propojení se školami, což je dle mého názoru naprosto unikátní,“ uvedla ministryně Marksová. "Společnost Contipro je bezpochyby chloubou našeho kraje. Jsem přesvědčený, že zdejší práce v budoucnu přispěje k léčbě celé řady chorob včetně rakoviny. Pro lidstvo existuje šance, jak se závažných problémů zbavit,“ dodal hejtman Netolický. Oba politici se také zastavili v Žamberku, kde společnost provozuje školku Erudio. Contipro na její úspěch hodlá příští rok navázat vlastní základní školou. Kontakt: Mgr. Ondřej Jireš Manažer PR a marketingu 605737126 jires@contipro.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.