Dr. Rongxiang Xu, Více než legenda

Datum: 26.05.2015
Los Angeles 26. května (PROTEXT/PRNewswire) - Kevin Xu, generální ředitel společnosti MEBO International, by rád jménem své rodiny poděkoval prezidentovi Baracku Obamovi a prezidentu Billu Clintonovi za jejich soustrast a laskavé myšlenky v době, kdy zemřel Kevinův otec Dr. Rongxiang...
Los Angeles 26. května (PROTEXT/PRNewswire) - Kevin Xu, generální ředitel společnosti MEBO International, by rád jménem své rodiny poděkoval prezidentovi Baracku Obamovi a prezidentu Billu Clintonovi za jejich soustrast a laskavé myšlenky v době, kdy zemřel Kevinův otec Dr. Rongxiang Xu. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150522/218111 Dr. Xu byl průkopníkem, inovátorem, filantropem a vůdcem, který přeskočil svou dobu a s nasazením pracoval pro rozvoj vědy a byl vůdcem ve svém společenství. Díky tomuto dědictví nebude zapomenut. Dr. Xu byl uznávaným odborníkem v oblasti přírodních věd, který zasvětil svůj život nezištnému úsilí s dalekosáhlými přínosy pro lidstvo. Od svého prvního článku „Klinická použití léčby popálenin pomocí vlhkosti" (Clinical uses of moist exposure therapy of burn) publikovaného v roce 1988 a od své první knihy „Věda o regenerativním obnovování lidského těla" (Human Body Regenerative Restoration Science - HBRRS), pojednávající o aplikaci regenerace lidského těla v historii, která byla publikována v roce 2009, přičemž obě publikace se nacházejí v Národní lékařské knihovně Spojených států, postupně vytvořil HBRRS a patentovou platformu, která zachránila bezpočet životů. Smrt Dr. Rongxianga Xu nám připomíná citát o hodnocení člověka. Hodnoťte člověka ne podle toho, „jak zemřel", ale podle toho, „jak žil". Ne podle toho, „co získal", ale podle toho, „co dal". Dr. Xu za sebou nechává obrovské dědictví, které pokrývá filozofii, vědu a technologie. Také se odhaduje, že jen v Číně samotné je 200 tisíc lékařů proškolených v jeho regenerativní terapii a existuje plně rozvinutá zdravotnická síť sestávající z 12 000 nemocnic, které praktikují jeho vědu ke každodenní záchraně životů. Dr. Xu díky vytvoření HBRRS odhaluje neomezenou možnost regenerace lidského těla a přesvědčuje nás o tom, že tělo každého z nás podléhá regeneraci a je schopno regenerovat své orgány samo. Dr. Xu řekl: „Jsem lékař a po mnoho let jsem se nechával svými kolegy oslovovat doktore Xu, aby mi stále připomínali, že se mám zaměřovat na průzkumné a inovační technologie a produkty s ideálními terapeutickými účinky, a tak mohl zmírnit utrpení pacientů a chránil zdraví a důstojnost lidí. Takže jsem se ponořil do lékařských studií, abych vyvinul takové technologie a produkty, díky kterým budou moci lékaři zmírnit utrpení pacientů." Ačkoliv Dr. Xu odešel, jeho celoživotní úsilí nacházet vědecké pravdy a jeho noblesní duch nezištné pomoci světu nás bude vždy inspirovat k tomu, abychom nesli dál jeho úžasné dědictví; jeho objevy a inovace budou žít dál a budou pomáhat budoucím generacím. Kontakt: Tom Tao, mebo2015@hotmail.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.