POLARIUM – CHLADOVÁ TERAPIE, KRYOTERAPIE

Datum: 01.04.2015
Čeladná 1. dubna (PROTEXT) - Beskydské rehabilitační centrum v Čeladné se specializuje na léčbu pohybového, oběhového a nervového ústrojí. Jednou z mnoha léčebných regeneračních metod, které centrum nabízí, je Polarium. Tato chladová terapie účinně napomáhá mírnit bolest,...
Čeladná 1. dubna (PROTEXT) - Beskydské rehabilitační centrum v Čeladné se specializuje na léčbu pohybového, oběhového a nervového ústrojí. Jednou z mnoha léčebných regeneračních metod, které centrum nabízí, je Polarium. Tato chladová terapie účinně napomáhá mírnit bolest, snižuje otoky a tlumí akutní záněty. LÉČBA CHLADEM Ač to může znít neuvěřitelně, má chladová terapie vynikající výsledky v případech zdravotních problémů spojených s onemocněním pohybového ústrojí, svalové únavy, ale třeba i v případech psychické vyčerpanosti, depresí apod., znamenité úspěchy rovněž zaznamenává v oboru dermatologie nebo jako součást léčby v případech oslabeného imunitního systému organismu. Chladová terapie funguje na bázi velmi rychlého ochlazení povrchu těla, přičemž vnitřní teplota organismu se při délce, po kterou se pacient v Polariu nachází, nemění. Díky moderní technologii je teplota v uzavřené místnosti sražena až na -120° C. Celá procedura trvá pouhé dvě až tři minuty, ale léčebné účinky přetrvávají ještě po mnoho hodin od ukončení terapie. Podstata celého procesu spočívá v rychlém zchlazení povrchu těla a podkožních tkání a následném oteplení, tedy přechodem k návratu běžné okolní teploty. V důsledku toho dochází k obrovskému překrvení, odplavování škodlivých látek a celé řadě dalších regeneračních pochodů, které prospívají uzdravovacím procesům organismu. V mnoha případech po opakované terapii dokonce dochází k úplnému vymizení zdravotních problémů. POLARIUM NENÍ PRO KAŽDÉHO Každý nově příchozí pacient je zprvu podroben pečlivému lékařskému vyšetření, které doporučí, nebo naopak zamítne tuto terapii, vzhledem k aktuálnímu stavu pacienta. Rovněž je každý klient předem seznámen s bezpečnostními postupy, které pomohou navodit hladký a bezproblémový průběh každé terapie. Polarium v Beskydském rehabilitačním centru v Čeladné nabízí vysokou účinnost léčebné terapie velmi nízkými teplotami za účasti kvalifikovaného personálu a moderních technologií. A právě odborný dohled lékařů, pohodové prostředí rehabilitačního centra a množství pozitivních dosažených výsledků činí z Polaria vyhledávanou formu léčby. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, velice rádi se Vám budeme věnovat. Těší se na Vás odborný personál rehabilitačního týmu Kontakt: Beskydské rehabilitační centrum, spol. s r.o. Čeladná 42 739 12 Čeladná Tel: +420 558 616 211 Fax: +420 558 616 213 Web: http://www.brc.cz E-mail: info@brc.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.