TouchBack - řešení pro odrosty a šediny

Datum: 31.03.2015
Praha 31. března (PROTEXT) - Vlasy za měsíc porostou v průměru o centimetr až dva. To přináší stále se opakující estetické problémy především barveným vlasům. Již za dva až tři týdny po barvení vlasů jsou patrné odrosty či šediny. TouchBack(R) Hair Marker přináší...
Praha 31. března (PROTEXT) - Vlasy za měsíc porostou v průměru o centimetr až dva. To přináší stále se opakující estetické problémy především barveným vlasům. Již za dva až tři týdny po barvení vlasů jsou patrné odrosty či šediny. TouchBack(R) Hair Marker přináší okamžité řešení ve formě vlasového korektoru, který efektivně a rychle maskuje šediny a světlejší odrosty. Vlasový korektor Hair Marker byl poprvé uveden na trh v roce 2009 americkou společností TouchBack by Colomark založenou viceprezidentkou L’Oreál USA Joan Lasker. Joan dlouhodobě postrádala na trhu řešení pro rychlé a hlavně účinné maskování odrostů a šedin. Ve spolupráci s řadou odborníků a profesionálů uvedla na trh vlasový korektor Hair Marker, který si ihned získal popularitu nejen u profesionálů, ale také u široké veřejnosti. Velkou popularitu, kvalitu a účinnost vlasového korektoru TouchBack dokazuje hned několik významných ocenění Allure Best of Beauty, Fitness Beauty Awards, CEW Beauty Insider´s Choice Winner a Discover Beauty Award. Nyní je k dostání i v České republice. Vlasový korektor TouchBack Hair Marker je své podstatě velmi výjimečný fix určený k zakrytí světlejších odrostů a šedivých vlasů. Vlasový fix obsahuje dočasnou barvu na vlasy v osmi odstínech od černé až po popelavou blond. Korektor neobsahuje peroxid, PPD ani amoniak a je tak velmi šetrný k vlasům a vlasové pokožce. Díky speciálnímu patentovanému aplikátoru se barva velmi snadno a rychle nanáší na suché vlasy. Výsledkem bude sjednocený odstín barvených vlasů a odrostů do dalšího umytí. Vlasový korektor je k opakovanému použití. Kontakt: TouchBack ČR E-shop: http://www.touchback.cz/ Dersiral s.r.o. Kaprova 42/14 110 00 Praha 1 info@touchback.cz +420 777 786 689 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.